Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soft Flat Serisi İptal Olmuştur...
Soft Flat Theme serim iptal olmuştur arkadaşlar. Çünkü bende yaratıcılık bitti artık :) Devamını getiremiyorum işte bir türlü, bakın kaç ay geçti bir temayı çıkaramadık. Artık tema serisi yapmayacağım, devamını getiremiyorum zaten. Bu şekilde daha çok tema çıkaracağım ama emin olun :D Soft flat dışında ilk temamı yapmaya başlıyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bekliyoruz normal temalari :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrr - En Büyyyük İsteğğğğimddiiiiii Versiiiiyon Döööört :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrr - En Büyyyük İsteğğğğimddiiiiii Versiiiiyon Döööört :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Bu nasıl bir yorum ana okulundamıyız biz? @newsong30

Kötü oldu :( neyse eminim diğerleride soft flat gibi olur ilham gelmesi zor insana.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 14:59)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrr - En Büyyyük İsteğğğğimddiiiiii Versiiiiyon Döööört :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Bu nasıl bir yorum ana okulundamıyız biz? @newsong30

Kötü oldu :( neyse eminim diğerleride soft flat gibi olur ilham gelmesi zor insana.

Hayır Gerçeket powere Sor, Oda Bİliyo benim V4 ü Ne Kadar İstediğimi Valla Şuan Ağlıyom :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 14:59)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayıııııııııııııııııırrrrrrrrr - En Büyyyük İsteğğğğimddiiiiii Versiiiiyon Döööört :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

yavaş yavaş :D
ondan daha güzel temalar yapacağım söz :D Soft flat benim acemilik serimdi daha durun siz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hadi İnşallah (Film Adı Oldu) :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power Mert'cim acaba neden böyle yaptın ki. Çok güzeldi solf flat theme 4 :(
Birde skype geçer misin lütfen
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 15:05)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power Mert'cim acaba neden böyle yaptın ki. Çok güzeldi solf flat theme 4 :(

Birisi bana kalkıp soft flat v4'ü çizerse kodlarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 15:06)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-06-2015 Saat: 15:05)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power Mert'cim acaba neden böyle yaptın ki. Çok güzeldi solf flat theme 4 :(

Birisi bana kalkıp soft flat v4'ü çizerse kodlarım.

Bana Fikir Verirseniz + İlham Gelirse Çizerim :) @#Power
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağlık olsun ne diyelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaptığın tema ilk çıktığında çok güzeldi neyse sağlık olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2015 Saat: 14:57)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Soft Flat Theme serim iptal olmuştur arkadaşlar. Çünkü bende yaratıcılık bitti artık :) Devamını getiremiyorum işte bir türlü, bakın kaç ay geçti bir temayı çıkaramadık. Artık tema serisi yapmayacağım, devamını getiremiyorum zaten. Bu şekilde daha çok tema çıkaracağım ama emin olun :D Soft flat dışında ilk temamı yapmaya başlıyorum...

Üzücü Fakat Yenilerini Bekliyorum :) Başarılar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kardeşim.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform