https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logo İstek
Site Adresi(Url): destekolik.10tr.net
Logoda Kullanılacak Resim (Slogan): Yok
Yazılacak Yazı: DesteKolik
Logo Boyutu: Farketmez

- Grafiker Rütbesindesin Neden Kendin Logo Yapmıyorsun Diyenler Varsa pc'm bozuk ps'ye zar zor giriyorum dosyaları açamıyorum saten ( inanmayan arkadaşlar varmış tw verebilirim ;) )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Grafikersin neden Sen Yapmıyorsun Dicektim Sonra En Sondaki Yazıyı Gördüm :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edit. Adam doğru demiş ben yanlış görmüşüm yaptıktan sonra editlerim yine
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle olacağını biliyordum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Logon Tolga güle güle kullan;
b5k19m.png
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BMvnbL.png @SunXDizayn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2015 Saat: 19:12)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Logon Tolga güle güle kullan;
b5k19m.png

Sağol Atakan + Rep :) Baska yapacak arkadaslar varsa onlarınkinede bakabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Yanide Grafiker Olduktan Sonra Bozuldu Bu Photoshopun Girmiyorsa Bırak Rankını Grafikerin Daha Kendine Yararı Yok Millete Nasıl Olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone , Benim pc'm grafiker olduktan sonra bozulmadı bu 1 :) 2. ise Ben yine arada girdiğimde elimden geldiğince yardım etmeye calısıyorum e ne yapayım ? pc bozuk diye o kadar ugrastıım emekleri boşuna mı bırakayım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
text.gif?1431876785
buda belki bir yerlerde isine yarar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2015 Saat: 19:32)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Corleone  , Benim pc'm grafiker olduktan sonra bozulmadı bu 1 :) 2. ise Ben yine arada girdiğimde elimden geldiğince yardım etmeye calısıyorum  e ne yapayım ? pc bozuk diye o kadar ugrastıım emekleri boşuna mı bırakayım ?

Bu Nedemek Biliyormusun Bir Fotorafçının Makinesi Olmadan Çekim Yapmaya Çalışıyor Gibi Birşey Oldu.

@SunXDizayn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2015 Saat: 20:01)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-05-2015 Saat: 19:32)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Corleone  , Benim pc'm grafiker olduktan sonra bozulmadı bu 1 :) 2. ise Ben yine arada girdiğimde elimden geldiğince yardım etmeye calısıyorum  e ne yapayım ? pc bozuk diye o kadar ugrastıım emekleri boşuna mı bırakayım ?

Bu Nedemek Biliyormusun Bir Fotorafçının Makinesi Olmadan Çekim Yapmaya Çalışıyor Gibi Birşey Oldu.

@SunXDizayn

@Corleone , Eğer Aktif Olmadıgımı Adminler Düşünürse Yetkimi Alır Yetkimin Düşürülmesini istiyorsan adminlere şikayette bulunabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Sadece Belirttim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform