01-05-2015 Saat: 13:24
Merhaba arkadaşlar, başlık biraz iddialı oldu kusura bakmayın. Forum Denge bizde iken bir tema yapmıştım cycling diye. Yaptığım 2.tema olması lazım 2 sene oldu yaklaşık, o zaman baya tutmuştu tema, herkes istiyordu bende paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Görüntüler ;

Bende 2 ay önce falan başlamıştım, bir iki yeri kaldı ilgilenemedim. Görüntüleri paylaşmak istedim, değişmesini istediğiniz yerler falan var mı ? Şurası şöyle olsa daha iyi olur falan dediğiniz yerler ? Tema bitince burada da paylaşılacaktır. Onun için soruyorum, zevkleriniz önemli.
Görüntüler ;
İndex

Footer

Konu İçi

Postbit Ve Butonlar

Son olarakta editörü böyle düzenledim, mybb 1.6 versiyonunda olduğu için. 1.6 da editör böyle değil ve f5 attığımızda yer değiştiriyor bazen, görüntü kötü oluyor.

Tema 1.8 olarak paylaşılacaktır burada, önerilerinizi bekliyorum.
Görüntüler ;

Bende 2 ay önce falan başlamıştım, bir iki yeri kaldı ilgilenemedim. Görüntüleri paylaşmak istedim, değişmesini istediğiniz yerler falan var mı ? Şurası şöyle olsa daha iyi olur falan dediğiniz yerler ? Tema bitince burada da paylaşılacaktır. Onun için soruyorum, zevkleriniz önemli.
Görüntüler ;
İndex

Footer

Konu İçi

Postbit Ve Butonlar

Son olarakta editörü böyle düzenledim, mybb 1.6 versiyonunda olduğu için. 1.6 da editör böyle değil ve f5 attığımızda yer değiştiriyor bazen, görüntü kötü oluyor.

Tema 1.8 olarak paylaşılacaktır burada, önerilerinizi bekliyorum.