Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robbons Tasarım
LWnlQ.png
s4WCA.png
O bölümün css Kodları:

Kod:
/* Rounded Thead */

.thead-left {
background: url(thead-left.png) no-repeat;
width: 65px;
}

.thead-middle {
background: url(thead-middle.png) repeat-x;
width: 100%;
height: 25px

}

.thead-right {
background: url(thead-right.png) right no-repeat;
width: 65px;
}

.thead-bottom-left {
background: url(thead-bottom-left.png) left no-repeat;
width: 10px;
height: 25px;
}

.thead-bottom-middle {
background: url(thead-bottom-middle.png) repeat-x;
width: 100%;
}

.thead-bottom-right {
background: url(thead-bottom-right.png) right no-repeat;
width: 9px;
}

HTML Kodları:

Kod:
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="thead-baslik">
<tr>
<td class="thead-left">&nbsp;</td>
<td class="thead-middle">
<strong>{$lang->sub_forums_in}</strong>
</td>
<td class="thead-right">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="tcat" width="2%">&nbsp;</td>
<td class="tcat" width="59%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="7%" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads} / {$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="15%" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
</tr>
{$forums}
</table>

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td class="thead-bottom-left">&nbsp;</td>
<td class="thead-bottom-middle">&nbsp;</td>
<td class="thead-bottom-right">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<br />

Kullanmak İsteyenler İçin PSD Tasarımı Adresi:
http://www.pixeden.com/psd-web-eleme...nload=57&id=20

Not alıntıdır/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya bak anlama problemin mi var senin?
Ücretsiz siteyle neyin kazanması neyin kafasını yaşıyorsun sen?
Kaç kere uyaracağız sitenin linkini artık bu kadar çok verme diye. Paylaşım yapıyorsan yap. Siteni her yerde gözümüze sokmak zorunda değilsin. SON Uyarım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sebeb nedir kardeşim uyarısan uyar banlar banla senin boş muhabet edemem tarışmam görevli oldugunu biliyorsunuz ben konu paylaşıyorsam altınada 10tr.net sitemide paylaşırım sorunun warsa admin söyle halla :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:07)volki Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sebeb nedir kardeşim uyarısan uyar banlar banla senin boş muhabet edemem tarışmam görevli oldugunu biliyorsunuz ben konu paylaşıyorsam altınada 10tr.net sitemide paylaşırım sorunun warsa admin söyle halla :D

Hayır kardeşim paylaşamazsın. Gerekçeli biimde konunun birine yazdım yine yazıyorum.. Site tanıtım bölümü dışında kendi sitenizi ekleyemezsiniz.. Sadece istenildiğin takdirde Soru - Cevap bölümüne link ekleyebilirsiniz; onun dışında ekleyemezsiniz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Onun Yerine Mantıklı Bir Fikir Bulup Benim Ve Edward Gibi İmzanda Yapsan Daha İyi Olacak Ama Girişimcilik Zekası Bukadar :) 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
lütfen konuyla ilgili görüşlerinizi yazın sitemle uraşmayın :D konudan cok sitem sorun oldu seviyeniz düştü valla
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hiç kımseyi görnüyorsunuz heralde onune gelen flood yapııoo kardeşim sitesini ekliyenle uraşmayın yaşını merak ediyorum kes 15 yaşındasınız gerçek hayatta tanısam sizi kulanızı cekerdim ama neyse :D bu konuyu adminle braktm ister bana ister size laf söylesin ben giderim ama siz ne olursunuz onu bilmem bu duyada birbirimize böyle hakaret etmeye hiç gerek yok birde konuyu neden bu kadar uzatıyorsanız anlamış deilim.. @ASiPaTRoN Üçretmi paramı kazanıyorsunuz bu site den :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ücret kazanmıyorum. Senin gibi daha önce forum ortamında bulunmamış forum cahilleri tarafından sınanıyorum. Sizin hata yaptığınızı görünce de kahvemi hazırlayıp ban atıyorum. Nasıl ama güzel iş değil mi?
Bu forumun admini senin gibi boş adam mı ki gelsin de aaa volkicime yanlış yaptınız desin. Bende burada yetkiliysem senin hakkında kararlar verebilirim. 
Forumdan ücret aldığımız falan yok Allah aşkına edebinizle davranın yormayın insanları. Konunu da kilitliyorum tekrarı da olursa bak bütün forum okuyor bunu ceza vereceğim. 
Kilitlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping