Merhaba arkadaşlar, bu eklenti yüklümü diye kontrol edemedim ama yüklüyse bu şekilde vbulletin stil yapabilirsiniz.
Görsel ;

Anlatım ;
Temanızda global.css'e girin ve aşağıda ki kodu en sayfanın sonuna yapıştırın ve kayıt edin.
Daha sonra Temalar & Şablonlar > Genel Şablonlar > thanks_postbit_count , içindekileri silin ve aşağıdaki kodu yapıştırıp kayıt edin.
Daha sonra tekrar Temalar & Şablonlar > Genel Şablonlar > thanks_postbit_outline , içindekileri silin ve aşağıdaki kodu yapıştırın.
[b]Şimdi ise konudaki butonların üstüne almak için temanızın şablonları > postbit > postbit şablonuna girdikten sonra ctrl + f yaparak bunu aratın ve silin.
Daha sonra tekrar ctrl + f kombinasyonu yapıp bunu bulun.
Satır atlayıp aşağıda ki kodu yapıştırın.
Görsel ;

Anlatım ;
Temanızda global.css'e girin ve aşağıda ki kodu en sayfanın sonuna yapıştırın ve kayıt edin.
Kod:
.vbstil_like {
border-color: #D5D5D5 #B3B3B3 #999999;
border-style: solid;
border-width: 1px;
background: #f2f6f8;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;
clear: both;
padding: 7px 7px 7px;
padding-left: 25px;
margin: 10px;
background: #f2f6f8 url(http://i.hizliresim.com/4ggz40.png) 5px center no-repeat;
}
Daha sonra Temalar & Şablonlar > Genel Şablonlar > thanks_postbit_count , içindekileri silin ve aşağıdaki kodu yapıştırıp kayıt edin.
Kod:
<div><span class="smalltext">{$lang->thx_thank} {$post['thank_count']}<br />
{$post['thanked_count']}<br /></span></div>
Daha sonra tekrar Temalar & Şablonlar > Genel Şablonlar > thanks_postbit_outline , içindekileri silin ve aşağıdaki kodu yapıştırın.
Kod:
<div id="thx_list{$post['pid']}" class="vbstil_like {$display_style}"><strong>{$lang->thx_givenby}</strong><span id="thx_entry{$post['pid']}">$entries</span>
</div>
[b]Şimdi ise konudaki butonların üstüne almak için temanızın şablonları > postbit > postbit şablonuna girdikten sonra ctrl + f yaparak bunu aratın ve silin.
Kod:
{$post['thxdsp_outline']}
Daha sonra tekrar ctrl + f kombinasyonu yapıp bunu bulun.
Kod:
{$post['iplogged']}
Satır atlayıp aşağıda ki kodu yapıştırın.
Kod:
{$post['thxdsp_outline']}