https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rayray93 Mybb Tüm Modifikasyon ve Convert konuları
Aralarında sonunda ALINTIDIR yazdığım konular olabilir. Ufakta olsa onlardada emeğim var.
Not: Bu konuda kodlamada emeğim geçtiği konuları açtım. Yoksa plugin-forum kullanım anlatımlarım, Veya kodlaması tamamiyle hiçbir editi bana ait olmamak şartıyla açtığım konularım bu konuya dahil değildir.

Konu İçeriğini ve Mesajları Görmek için Üye Olun (Modifikasyon!)
Kullanıcı adına (Veya normal yazıya) Stroke (Kenarlık-border) [HTML/CSS KOD]
Manuel Forum Birlikleri (Pluginsiz - Modifikasyon)
Postbitte Kayan Yazı alanı [Kullanıcı Seçebilir]
[10tl.net]Firefox 16+ Sürümlerde Editörü Çalıştırmak(Undefined hatasının çözümü)
RayBlog v2 / Forumunuzu bloğa dönüştürün /
(Fit On Page) Resimlerin boyutlanmasını engellemek
MyShoutbox eklentisine Günün Sözü eklemek
Her kategoriye ayrı ayrı ikon vermek (Videolu Anlatım)
[Rayray93] Özel üye profili sayfası
Sağdan sola kayan yazı [Duyuru]
RayBlog v1 / Forumunuzu Bloğa Dönüştürün / MyBB'de bir ilk!
Foruma 2. Özel Kategori ikonu eklemek
 Spoiler Mykod - Rayray Düzenleme
Postbitte Kayan Resim [Kullanıcı Ekleyebilir]
Son Mesaj bölümünü şekillendirmek (Destek.10tl.net Stil)
Kategori bölümünden Tcatı yoketmek
Forumuna Resimli Slider Ekle
Kategoriye özel tema adamak
Konu & Mesaj Sayısı Kısmına Arkaplan Eklemek
Postbit Arkaplan Modifikasyonu // 10tl.net Uyarlama
Containeri Gölgeli Yapmak
Satın Alınan item modifikasyonu
Konu ikonlarını Açma/Kapama Bölümü oluşturmak
Mybb Kullanıcı Rütbesini Mesajın Sağ Başına Alma
 Sohbet panelindeki Yükleniyor yazısını değiştirmek
 ProStats Başlığını değiştirme (2. Yöntem)
Logoyu bir sağa bir sola oynatmak
Forum Kategori İsimlerine Ayar Vermek Güncellemek - ( Kodlu )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte bunlar emek :) tebrik ederim kardeşim, çok yararlı bir konu ve konular.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 14:11)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte bunlar emek :) tebrik ederim kardeşim, çok yararlı bir konu ve konular.

Birde rütbemiz müsait gibi ikide bir değişip durmasa. Yorumun için teşekkürler.

Edit: Yukarıdaki kelimeyi rütbeyi bırakmaya müsait anlamında söyledim yanlış anlaşılmasın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 14:11)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte bunlar emek :) tebrik ederim kardeşim, çok yararlı bir konu ve konular.

Katılıyorum.Destek`e Geri Dönsen İyi Olur Ömer :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 14:14)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum.Destek`e Geri Dönsen İyi Olur Ömer :)

Hazır ortam sakinken fena olmazdı. Lakin ekip lazım. Fikir, konsept lazım. Forumlar eski tadını almış. Ben bunu bir düşüneyim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. Cok isime yaradi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kapatma en yararlilarindan biri.. Suan onun icin eklenti var.. Senin konu tam ideal..

/*/ Yakinda duzen degisecek.. Simdiden aktifligi arttir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 15:10)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu kapatma en yararlilarindan biri.. Suan onun icin eklenti var.. Senin konu tam ideal..

/*/ Yakinda duzen degisecek.. Simdiden aktifligi arttir

Biri konuyu mu kapattı?
Edit:

Burada düzenin değişmesini gerektiren şeyler şu an yok. O da çoğu olgun başlı(!) kullanıcımızın okulda olmasından dolayı. Gündemde kalması gereken konu bir anda photoshop konusunun arkasına geçiyor. Millet sanki post kasıyor. Emeğe saygım var, bu konuda tasarım konusunda ilgi gösterilmesin demiyorum. Sabah akşam 12 saat boyunca kodlanan temalar, modifikasyonlar ve eklentilere gösterilen ilgi çok az. Ayrıca kavga edenlere ceza verilmiyor. Ban'lar sadece süresiz değil. Uyarı vermek yerine kavga eden iki tarafın 1 haftalığına TAG(Tur at gel)'a dahil olması lazım. İnsanlar bir hafta kafa dinlemesi lazım. Uyarıyı veriyorsun, birbirilerine bakıp senin yüzünden uyarı aldım diyorlar.

Kavganın büyümesine bağlı olarak birbirinden özür dilemedikten sonra banlarını uzatmakta cabası. Bir anımı özetliyeyim;
İki user kavga etti. Forumumda ikiside üye ve zaten 5-6 kişinin online olduğu forumda 2 kişi bunlar. Burada kavga ettiler. Kavga büyük bir hal aldı. 1 Ay ikisinide banladım. Aradan 1 hafta geçti. Bunların arasında hiçbir şey yok gayet hoş muhabbet ediyorlar. Gözümün önünde birbirilerinden özür dilediler, biz banımızın süresinin düşmesini istiyoruz dediler. 1 Hafta sonra banlarını açtım. Coder'ken yaptım ben bunu. Yetkiliye şans verilmesi lazım. Kullanıcının teşvik edilmesi lazım. Bu tarz "Özür, teşekkür, rica, tebrik" tarzı kalıpların kullanılması ile sistemsel Super-Ego'nun yok edilmesi lazım.

Birde, en azından CSS bilmeyen mantığını kullanamayanların coder alınmaması lazım. Neyseki şu anda alınmamışlar.

+ Ben böyle ağır eleştriler yaptığım sürece yukarıdaki tüm yazdıklarımı men etmiş bulunuyorum. Burada fazla ömrümde yok anlaşılan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Son satırına katılıyorum Ömer.
- Ellerine sağlık tüm emek konularını bir konuda toplamak güzel olmuş.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping