Artık bu rep işi iyice oyuncak olmaya başladı. Yok şu kadar repe konu, yok üye olana şu kadar rep vs. Bunlara bi dur demenin zamanı geldi bence. Benim önerim, böyle konular açılınca konular kilitlenmeli ve yasak olması lazım. Bu benim önerimdir. Adminler dikkate alırsa sevinirim.
Rep ile ilgili öneri
|
25-03-2015 Saat: 21:28
Rep sadece forumda emeğe saygı aracı değil ticarete yarayan parada diyebiliriz bence bir sakıncası yok durumun
![]()
25-03-2015 Saat: 21:28
Bence böyle bir şeyin olması iyi. İnsanların forumuna konu kazandırıyor işte güzel bir şey.
Bilemiycem artık. Ben sadece görüşümü bildirmek istedim.
25-03-2015 Saat: 21:32
Her kezi gorusu değerlidir ama rep sanki bir para birimi vede konu acanlara versigimiz replerde haklari usenmeden konu aciyorlar bizim icin
25-03-2015 Saat: 21:42
çok tartışıldı bu konular.. Repi kaldırın diyorsun(yada benzeri vs.) ancak yerine ne gelecek.. Sadece öneri değil o önerinin neticelerini de dile getirin. Diyelim ki kaldırdık repi.. Ne gelecek yerine? neye göre yarışma vs. şeyler ödül verilecek.. Bunları da düşünün @TheBoss @Falcon @#Power @TexLİeMeD
Rep kaldırılsın demedim. Sadece o şu kadar repe konu vs konuları yasaklansın dedim.
25-03-2015 Saat: 21:48
Bu Kaçıncı Konu.. Bazıları Şikayet Ediyor Bazıalrı Devam Ediyor.
İstersen Rep Protestoma Katıl: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=73943
25-03-2015 Saat: 21:56
(25-03-2015 Saat: 21:42)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok tartışıldı bu konular.. Repi kaldırın diyorsun(yada benzeri vs.) ancak yerine ne gelecek.. Sadece öneri değil o önerinin neticelerini de dile getirin. Diyelim ki kaldırdık repi.. Ne gelecek yerine? neye göre yarışma vs. şeyler ödül verilecek.. Bunları da düşünün @TheBoss @Falcon @#Power @TexLİeMeD Rep kaldırılıp teşekkür olayı eklenebilir mesela adam tema paylaştı mesaja teşekkür ederler rep yerine alternatif işte Kod: aynı THT deki gibi
25-03-2015 Saat: 22:04
@Edward ben kaldirilsin demiyorum kaldirilirsada repler sifirlansin 1kisi ayni kisiye 1 kere rep verebilsin
25-03-2015 Saat: 22:14
@Krons peki sadece şunu merak ediyorum. Teşekkür ile rep arasındaki fark nedir? rep zaten teşekkür amacıyla da kullanılıyor..?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi