Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
noSummer Tema Çizim %30
1YO0OY.png
Başladık hayırlısıyla :) Bu güzel olcak
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GünCeL
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:57)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: GünCeL

Konu genel bakıştan düşmediği sürece güncel çekmeyiniz, düştüğünde ise sadece günde iki kere güncel çekebilirsiniz.
- Tema hoş olmuş güzel gidiyor, slider'de kullandığın wallpaperi verirsen sevinirim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya ben anlamıyorum gereksiz bence kodlanmayacak temalar yapıyorsunuz zaman israfı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 14:41)CraLL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya ben anlamıyorum gereksiz bence kodlanmayacak temalar yapıyorsunuz zaman israfı

Çok kötüyse kendin yap. Ayrıca İyi veya Kötü demen yeterli. Kodlancak tema bekliyorum sizden
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 00:02)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-03-2015 Saat: 23:57)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: GünCeL

Konu genel bakıştan düşmediği sürece güncel çekmeyiniz, düştüğünde ise sadece günde iki kere güncel çekebilirsiniz.
- Tema hoş olmuş güzel gidiyor, slider'de kullandığın wallpaperi verirsen sevinirim.

MyBB : %0 benim :) Slider ney vereyim sana
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping