Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geliştirdiğim Sohbet Önizleme
(14-03-2015 Saat: 20:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-03-2015 Saat: 20:40)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiçkimseye uyarı falan vermiyorum. Ertan, Henry devam ederseniz ikinizde büyük bir ceza alacaksınız.

BANNED demek istiyor yani anlamadıysanız, Ertan sen de tartışmayı büyütecek sözlerden ceza alırsın bu durumda, o yüzden haklıyken haksız duruma düşme..
ben konuyu bıraktım @#Power sizde konu. Henry arkadaşımız boyundan buyuk ıslere karıstıgı ıcın konuya gırdım ben. ve engelledim kotu sozlerı ıcın yanı benım sucum yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-03-2015 Saat: 20:44)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-03-2015 Saat: 20:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-03-2015 Saat: 20:40)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiçkimseye uyarı falan vermiyorum. Ertan, Henry devam ederseniz ikinizde büyük bir ceza alacaksınız.

BANNED demek istiyor yani anlamadıysanız, Ertan sen de tartışmayı büyütecek sözlerden ceza alırsın bu durumda, o yüzden haklıyken haksız duruma düşme..
ben konuyu bıraktım @#Power sizde konu. Henry arkadaşımız boyundan buyuk ıslere karıstıgı ıcın konuya gırdım ben. ve engelledim kotu sozlerı ıcın yanı benım sucum yok

Aptal deyip uğraşamayacak kadar aciz buluyorsun tartıştığın kişiyi. O zaman sözlerine devam etme haklı olmak istiyorsan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu ne hale geldi ne için açtık tartışmaya vardık :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Sohbet Panelini Paylaşabilirmisin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok beğendim ellerine sağlık :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-03-2015 Saat: 21:10)kemik344 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok beğendim ellerine sağlık :D

Teşekkürler :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-03-2015 Saat: 21:00)TurkSunguru Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Sohbet Panelini Paylaşabilirmisin ?

10tr.net sistemine özel yaptım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence iyi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Ufufuk  Çok Güzel Beğendim :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-03-2015 Saat: 22:32)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence iyi :)
Teşekkürler :)
(15-03-2015 Saat: 09:24)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ufufuk  Çok Güzel Beğendim :)

Teşekkür ettim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping