Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank Tasarımım Hakkında.
Arkadaşlar Sizce güzel olmusmu ? devamını getireyimmi ? , İcon Ekliyeyimmi font olmusmu Bunlar Hakkında yorum yaparsanız Sevinirm :)

rgv2bB.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@SunXDizayn Arka plan geliştirmelisin gibi geldi ama yazıyı begendim başarılar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi çerçeve ekle, Parlaklığı düşür biraz brush falan tamamdır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:34)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @SunXDizayn Arka plan geliştirmelisin gibi geldi ama yazıyı begendim başarılar .

Teşekkürler :) Önerin İçin ( İlk basda yaptıgın etiket olmamıstı :) sadece nickimi yazman gerek :D )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:34)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bi çerçeve ekle, Parlaklığı düşür biraz brush falan tamamdır.

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:34)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-03-2015 Saat: 23:34)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @SunXDizayn Arka plan geliştirmelisin gibi geldi ama yazıyı begendim başarılar .

Teşekkürler :) Önerin İçin ( İlk basda yaptıgın etiket olmamıstı :) sadece nickimi yazman gerek :D )

Çok güzel olursa bu rank'ın devamı herkesin kullanmasına sunabilirsin tekrar başarılar @SunXDizayn ve hala şu etiket işini anlamadım bazılarında -GA yazıyoda onuda yazıyorum olmuyor dıyorum sonra :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:37)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Çok güzel olursa bu rank'ın devamı herkesin kullanmasına sunabilirsin tekrar başarılar @SunXDizayn ve hala şu etiket işini anlamadım bazılarında -GA yazıyoda onuda yazıyorum olmuyor dıyorum sonra :D

GA ( Grafiker adayı tagı :) , sen sadece Nicki yazıcaksın :D )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:37)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-03-2015 Saat: 23:37)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

GA ( Grafiker adayı tagı :) , sen sadece Nicki yazıcaksın :D )

Artık öğrendim oh bee neden olmuyomuş anladım haftalardır :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Kötü :/ Senden Daha İyilerini Bekliyordum :)

Font Değiştir İcon Ekle Daha Güzel Olur :)
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:41)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok Kötü :/ Senden Daha İyilerini Bekliyordum :)

Font Değiştir İcon Ekle Daha Güzel Olur :)

Peki :) teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@SunXDizayn Avatar'ındaki gibi bişey yapabilirsin :)) gif olurmu bılmem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:48)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @SunXDizayn Avatar'ındaki gibi bişey yapabilirsin :)) gif olurmu bılmem

@ErtanKahya Onu ben yampadım :D Power Yaptı :D herkeze istek konusu acmısdı o ordan ypıordu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power adamdır :D poweride çagırdık tam olduk şimdi :))
ve bittimi bu avatar yapım işi benim avatarım kolay bı photoshop resım alıntı effect ve yazı benım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 23:51)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power adamdır :D poweride çagırdık tam olduk şimdi :))
ve bittimi bu avatar yapım işi benim avatarım kolay bı photoshop resım alıntı effect ve yazı benım

Yarın yapabilirim, şimdi başka bir bilgisiyardayım Psd yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ErtanKahya ?

Boş Boş Mesajlar Atmayın ''POST'' kasmış Oluyorsunuz.

@#Power @#Captain @Kyoya
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@QuitterTR ben post kasmıyorumki... sadece SunXDizayn'a ve powera sordum bu avatar yapma olayı hala varmı diye yanlış anladın galiba
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben arkplandan çok fonta takıldım bu tarz ranklarda font sönük dürüyor daha kalın bold tarzı fontlar tercih edilmesi rank gayet hoş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arka planı beğenmedim :( Quitter gibi bende sizden daha iyisini beklerdim :)
Fontta olmamış önerim : bellorsa light
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping