Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Açacağım Öneriniz?
Arkadaşlar merhabalar daha öncelerde bir çok forumu açtım daha sonra sildirdim sebebi gereksiz bir korkum. Başıma birşey gelir mi korkusuydu. Korkmadan açabileceğim bir forum açmak istiyorum. Sizce neyle ilgili olursa başıma kesinlikle birşey gelmez? Yani forumun konsepti neyle ilgili olursa içim rahat olur ? Cevaplarınızı bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başınıza hiç bir şey gelmez . İstediğiniz içerik olabilir forumunuzda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 19:29)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başınıza hiç bir şey gelmez . İstediğiniz içerik olabilir forumunuzda.

Hocam böyle olmuyor işte korkuyorum. Etrafımdaki insanlar yaşadıklarını anlatıyor felan..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum. Görüşlerinizi yazınız vaktim kısıtlı çıkacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne yaşamışlar ? bende yaşadım şuan müebbet hapiste olmam gerek o zaman
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kaç yıldır uğraşıyorum film,torrent hiç telif hakkı filan olmadı :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:10)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kaç yıldır uğraşıyorum film,torrent hiç telif hakkı filan olmadı :)

Peki korkmuyorum şuan fakat ben yinede başıma birşey gelmemesi için forumumu ne üzerine açabilirim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel Bir Forum Kur Her Şey İçinde Olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:20)RealBad Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genel Bir Forum Kur Her Şey İçinde Olsun :)

Oyun hileleri , serial keyler , torrentler ve şu warez denilen terim. Harbiden şu warez'i bi açıklarmısınız? Destek forumu açıp bu korkudan dolayı sildirmiştim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:19)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-03-2015 Saat: 20:10)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kaç yıldır uğraşıyorum film,torrent hiç telif hakkı filan olmadı :)

Peki korkmuyorum şuan fakat ben yinede başıma birşey gelmemesi için forumumu ne üzerine açabilirim?

devletin yandaşı olursanız bişey olmaz.

Korkmayın özgürlük için savaşın
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Warez:
Sahibinden İzinsiz Olarak Bir Şeyi Paylaşmak. Yani Adamın Parayla Sattığı Şeyi Bedava Vermek Gibi. Örneğin Temalar da Olduğu Gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:21)HonoraryMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

:D Hocam işte ben böyle şeylerden korkarım. Sonuçta bu eğlence üzerine açılan forumlar ve bunun bu dediklerinizle ne ilgisi var? Yani benim korktuğum şey davalar , paralar v.b
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:22)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-03-2015 Saat: 20:21)HonoraryMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

:D Hocam işte ben böyle şeylerden korkarım. Sonuçta bu eğlence üzerine açılan forumlar ve bunun bu dediklerinizle ne ilgisi var? Yani benim korktuğum şey davalar , paralar v.b
Hocam uyarıda kaldırırsınız biter 
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani hepiniz eminsiniz değil mi beyler? Başıma her hangi birşey gelmez. Bu arada sadece Cuma - Cumartesi - Pazar girdiğim için hani ben yok iken forumda bir sıkıntı olur mu yani bir şey paylaşılır felan filan.. ? @HonoraryMore
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:25)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani hepiniz eminsiniz değil mi beyler? Başıma her hangi birşey gelmez. Bu arada sadece Cuma - Cumartesi - Pazar girdiğim için hani ben yok iken forumda bir sıkıntı olur mu yani bir şey paylaşılır felan filan.. ?

Hocam Forum Kurallarına ;

Her kullanıcı kendi yazdıklarından sorumludur derseniz olay biter . Size bişey olmaz
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2015 Saat: 20:27)HonoraryMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-03-2015 Saat: 20:25)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani hepiniz eminsiniz değil mi beyler? Başıma her hangi birşey gelmez. Bu arada sadece Cuma - Cumartesi - Pazar girdiğim için hani ben yok iken forumda bir sıkıntı olur mu yani bir şey paylaşılır felan filan.. ?

Hocam Forum Kurallarına ;

Her kullanıcı kendi yazdıklarından sorumludur derseniz olay biter . Size bişey olmaz
Bir kaç arkadaşım bir şey olursa sende suçsuz yere gidersin felan filan dediler ondan dolayı bu korkum. İçimi rahatlatacak birşeyler duymak istiyorum artık -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping