Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/////////////edit
///////////// edit Henry

Neyse.....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben gördüm,sıkıntı yok.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2015 Saat: 18:10)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben gördüm,sıkıntı yok.

Cezası verildi mi ? Hala repleri duruyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admine söylerim ben ona ceza veremem benim yetkim ona yetmez.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2015 Saat: 18:12)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admine söylerim ben ona ceza veremem benim yetkim ona yetmez.

Tamam duzenlerim geri.Zeminlere söylersin sen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden Bu Kadar Umursuyorsunuz Bu Repi Acaba? Hiçbir İşe Yaramıyor Kaldırılmalı Bence . Saçma Sapan İşe Yaramayan Bir şey Kavgalara da Yol Açıyor.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ufufuk-Hypograt 'tan mı bahsediyorsunuz ? Jungi genel şef inceleyeceğim demişti, bir işlem yapıldı galiba da ben unuttum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Emeğimle aldığım repleri ben kendim sildim tartışma çıkmasın 

@#Power

jungi birşey yapmayınca bende replerimi sildim Hypograt'ın verdiği bu rep puan'ım Hypograt'a bağlı değil emeğimle kazandım .

Kamil55 repleri verdiğini gördüysen jungi şefin yazdığınıda görmüşündür

Henry yüzünden tartışma çıkmasın.

@kamil55
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk satırda yazdığın satırı editle, tartışma çıkarıcak bir içerik.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edit/boşver.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne demek istediğini anlamadım, neyse konuya daha fazla yorum atma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2015 Saat: 19:38)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: -Emeğimle aldığım repleri ben kendim sildim tartışma çıkmasın 

@#Power

jungi birşey yapmayınca bende replerimi sildim Hypograt'ın verdiği bu rep puan'ım Hypograt'a bağlı değil emeğimle kazandım .

@kamil55

Emeğin le mi ? Bi git yaz. Resmen 3 rep bir sürü vermiş işte
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Henry konuları çok uzatıp sürekli tartışmalar çıkartıyosun devam edersen, banın yine benden olacak gibi görülüyor. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-03-2015 Saat: 15:13)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2015 Saat: 19:38)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: -Emeğimle aldığım repleri ben kendim sildim tartışma çıkmasın 

@#Power

@kamil55

Emeğin le mi ? Bi git yaz. Resmen 3 rep bir sürü vermiş işte
:D sildim diyorum o verdiği repleri son zamanlarındaki kıskanıyorsun resmen belli neyse senle daha fazla tartışmıyacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ufufuk'un rep tartışması bitti,ha vermiş ha vermemiş bendede suç var iftira atmıştım ondada suç var herkez kabullensin ancak bunu niye insanların yüzüne vuruyorsunuz anlamıyorum konuyu uzatmanın bir amacı yok.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-03-2015 Saat: 16:39)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ufufuk'un rep tartışması bitti,ha vermiş ha vermemiş bendede suç var iftira atmıştım ondada suç var herkez kabullensin ancak bunu niye insanların yüzüne vuruyorsunuz anlamıyorum konuyu uzatmanın bir amacı yok.
Henry yorumunu attıktan sonra kilitliyiver, ben yüzüme vurulacak birşey yapmadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping