Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Site Tanıtım Bölümü Sorusu
Question 
Arkadaşlar bildiğiniz gibi QuarterMyBB yakında açılıyor. Aynı burası gibi bir destek sitesi olacaktır. Fakat şunu sormak istiyorum QuarterMyBB'ye site tanıtım bölümü ekleyebilir miyim bir sorun olur mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmaz cunku orasi artik sana ait bir site oluyor orda ne yaptigin baskalarini ilgilendirmez ama kotu icerik olmamak sartiyla
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 13:51)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Olmaz cunku orasi artik sana ait bir site oluyor orda ne yaptigin baskalarini ilgilendirmez ama kotu icerik olmamak sartiyla

Kötü içerik derken neyi kastediyorsunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+18i yasal olmayan seyler +18site tanitimi vb anla iste
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 13:53)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: +18i yasal olmayan seyler +18site tanitimi vb anla iste

Ben yapmamda adam öyle birşey yaparsa suç üzerime mi kalır :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun olmaz, 10tr.net dışı siteler de tanıtılabilir, yalnızca burada yasak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 13:56)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun olmaz, 10tr.net dışı siteler de tanıtılabilir, yalnızca burada yasak.

Hocam emin misiniz? Birde şöyle birşey var ben çok tedirgin bir insanımdır , yani üyenin biri bişey paylaşır üzerime kalır diyede korkuyorum açıkcası yani dava tarzı şeylerden korkarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 13:57)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2015 Saat: 13:56)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun olmaz, 10tr.net dışı siteler de tanıtılabilir, yalnızca burada yasak.

Hocam emin misiniz? Birde şöyle birşey var ben çok tedirgin bir insanımdır , yani üyenin biri bişey paylaşır üzerime kalır diyede korkuyorum açıkcası yani dava tarzı şeylerden korkarım.

Forumlardaki tüm sorumluluklar, mesaj atan kullanıcılara yüklenmiştir. Örneğin frmplus 'ta site tanıtım bölümü var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani benim başıma bişey gelmez mi ? :S
Gelirse hiç başlamayacağım bu korkumdan dolayı 2 tane forumu tamamen bitirip tedirgin olup sildim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 14:01)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani benim başıma bişey gelmez mi ? :S
Gelirse hiç başlamayacağım bu korkumdan dolayı 2 tane forumu tamamen bitirip tedirgin olup sildim.

Ya niye bu kadar korkuyorsun heyecanlısın sakin ol sen sitenin altına yasal uyarı diye ekle

Kod:
Forumlardaki tüm sorumluluklar, mesaj atan kullanıcılara yüklenmiştir.

Gibisinden korkma birşey olmaz çok tedirginsin. Bu huyunu üstünden atman gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 14:04)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2015 Saat: 14:01)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani benim başıma bişey gelmez mi ? :S

Ya niye bu kadar korkuyorsun heyecanlısın sakin ol sen sitenin altına yasal uyarı diye ekle

Kod:

Aynen öyle, bu gibi şeylerde tedirgin olmana gerek yok, çok fazla endişeleniyorsun.
1 tane 10tr sitesinin davalık oldugunu duymus değilim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 14:04)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kod:

Daha önce bu işler başıma geldi. O günden beri PC'ye oturmaya bile korkuyorum. Yanıma bu yüzden bir arkadaş oluyorum bana destek olacak fakat kimse yok...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
KEsinlikle ucu size dokunan bir şey olmaz. Ayrıca çoğu üye zaten kendi forumunun reklamını yapar. Sadece reklam yapan sitelerin +18 içerik olmadığını doğrulayın. Eğer üyeler böyle bir şey yaparsa konuyu uygun biçimde düzenlersiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 14:32)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: KEsinlikle ucu size dokunan bir şey olmaz. Ayrıca çoğu üye zaten kendi forumunun reklamını yapar. Sadece reklam yapan sitelerin +18 içerik olmadığını doğrulayın. Eğer üyeler böyle bir şey yaparsa konuyu uygun biçimde düzenlersiniz..

Çok teşekkürler , içimi rahatlattınız ya :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping