20-02-2015 Saat: 18:34
Neresi Kod Calma Ben Yapmassam Herkes Yapabilirdi Kod Calınmamasının İstiyorsanız "Lisans" Diye Birşey var Bu Ülkede.
Kişisel İndex Tasarımı
|
20-02-2015 Saat: 18:34
Neresi Kod Calma Ben Yapmassam Herkes Yapabilirdi Kod Calınmamasının İstiyorsanız "Lisans" Diye Birşey var Bu Ülkede.
20-02-2015 Saat: 18:38
(20-02-2015 Saat: 18:33)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne yani lisansı yok diye her şeyi almalımıyız? Şimdi ben DestekPi'de Coderim Admin KP açık. alayım destekpinin temasını bütün sitelere dağıtayım lisansı yok diye olur mu? tabii kide olmaz zaten yapmamda, bakın ben zaten diyorum ücretsiz destek veriyorum diye istenseydi verecektimki siz kodları vermeden önce ben arkadaşa mesaj atacaktım. Ancak böyle yaparak insanları ücretsizden yavaş yavaş ücretliye yönlendiriyorsunuz başka bir şey değil. Soğuyor insan. İyi forumlar.
20-02-2015 Saat: 18:40
Tasarım aslında bir login panel dir yani giriş panelidir psdsini internette buldum biraz değiştirdim kişisel sayfa olarak yaptım şu anlık böyle bir şey istenirse kodları verilir :)
demisiniz zaten sadece edit kodu siz yazsanız haklısınız :)
20-02-2015 Saat: 18:41
PSD ile kod yazmak arasında bağlantıyı söylermisin bana @eleqantss ?
İstenirse kodları verilir demiş Mete,sen direk kodları paylaşıyorsun.
20-02-2015 Saat: 18:42
(20-02-2015 Saat: 18:40)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarım aslında bir login panel dir yani giriş panelidir psdsini internette buldum biraz değiştirdim kişisel sayfa olarak yaptım şu anlık böyle bir şey istenirse kodları verilir :) tamam sizin temanızda df edit paylaşayım çekip? bir emek var ortada halamı anlamak istemiyorsunuz dediğimi? psd halindede kalabilirdi o tasarım al psdsini kodla yaptım de bir şey dersem namerdim ama millete kod dağıtmakla olmuyor bu işler. Bir grafiker olarak emeğe saygı duymamanız garibime gitti. Yazık.
20-02-2015 Saat: 18:47
Tartışmaya devam edeceksiniz, uyarı vereyim öyle devam edin?
- Lütfen tartışmaya yönelik vs. kelimeler kurmayın, haklıyken haksız olursunuz. https://instagram.com/alphazzers
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|