Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Falcon Tema Çizimi
BZPopv.png
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar....Emek verdiğim bir çizim oldu
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guzel oluyor devam et.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 09:17)CapsK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guzel oluyor devam et.

-Çizim bitmiş saten :)
-Eline sağlık başarılı bir çizim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler arkadaşlar 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş güzel ellerine sağlık kodlanabilir .. :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim bir türlü şu Kategorileri doğru cizemiyorum sorunum o :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlıkta daha çok taslak gibi durmuş.. Fikir güzel uygulama kötü. Bence tema çizerken yazılarda gradient kullanmayın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 16:04)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlıkta daha çok taslak gibi durmuş.. Fikir güzel uygulama kötü. Bence tema çizerken yazılarda gradient kullanmayın..

Katılıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 16:04)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlıkta daha çok taslak gibi durmuş.. Fikir güzel uygulama kötü. Bence tema çizerken yazılarda gradient kullanmayın..

Yazının Gradienti değilde daha çok  bana kategorilerin gerçeğe benzememesi sorun bence oda çize cize gelisicektir diye düşünüyorum yorumlar için  teşekkür  ederim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel ve değişik olmuş baykuşlarda güzel olmuş :D
- Baykuşu banada virsene? :D

Önerilerim, bir temanı kısa sürede değil mesela headerini ilk bitir sonra footeri sırayla çiz bir bölümü iki günde bile çizsen kardır çünkü insana değişik fikirler geliyor ben bu plus temayı çizerken fikrim bir değişti işte plus tema beğenilir bir tema oldu.
Sana önerim ctrl+1'e basarak yakınlaştırarak çiz sonra görünüşüne bakmak için ise ctrl+0'a bas görünüşe bak çizerken ctrl+1'de kal bakmak için ise ctrl+0'a bas.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave

11.png?ex=68fc124d&is=68fac0cd&hm=74524a...y=lossless
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş Devam Et Bence.
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 18:55)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ve değişik olmuş baykuşlarda güzel olmuş :D
- Baykuşu banada virsene? :D

Önerilerim, bir temanı kısa sürede değil mesela headerini ilk bitir sonra footeri sırayla çiz bir bölümü iki günde bile çizsen kardır çünkü insana değişik fikirler geliyor ben bu plus temayı çizerken fikrim bir değişti işte plus tema beğenilir bir tema oldu.
Sana önerim ctrl+1'e basarak yakınlaştırarak çiz sonra görünüşüne bakmak için ise ctrl+0'a bas görünüşe bak çizerken ctrl+1'de kal bakmak için ise ctrl+0'a bas.
Önerilerin için teşekkür ederim zaten öyle yapıyorum ama bu temayı kısa sürede yaptım o yakınlaştırma uzaklaştırma olayınıda biliyorum benim tek sorunum şu kategorilerin iyi olmaması :D bu arada kuş 
Animals-Falcon-icon.png
Önerilerin ve yorumun için tekrar teşekkürler :D
(11-02-2015 Saat: 18:55)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş Devam Et Bence.

Yok deneme çizimi bu kendimi geliştirmek adına teşekkürler yorumun için :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform