Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Cevabı bilen çıkmadı
Admin paneline girmek istiyorum. Kullanıcı adı yazıyorum, şifreyi yazıyorum Girişe basıyorum. Buraya kadar her şey tamam. Admin panelinde olan bir şeye tıklayınca (mesela temalara basınca) otomatik olarak tekrar Giriş ekranına atıyor Tekrar giriş yapınca Bir daha Ayni ekrana atıyor . Bir daha giriyorum ( Şifreyi felan doğru bir şekilde) tekrar aynı ekrana atıyor .  

Site adresim : bilgimerkezi.10tl.net 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel Şef ve Bölüm Şef lerine sor .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2015 Saat: 21:20)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin paneline girmek istiyorum. Kullanıcı adı yazıyorum, şifreyi yazıyorum Girişe basıyorum. Buraya kadar her şey tamam. Admin panelinde olan bir şeye tıklayınca (mesela temalara basınca) otomatik olarak tekrar Giriş ekranına atıyor Tekrar giriş yapınca Bir daha Ayni ekrana atıyor . Bir daha giriyorum ( Şifreyi felan doğru bir şekilde) tekrar aynı ekrana atıyor .  

ctrl+h den çerezleri temizle düzelir
@KnownBoss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2015 Saat: 22:33)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-02-2015 Saat: 21:20)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin paneline girmek istiyorum. Kullanıcı adı yazıyorum, şifreyi yazıyorum Girişe basıyorum. Buraya kadar her şey tamam. Admin panelinde olan bir şeye tıklayınca (mesela temalara basınca) otomatik olarak tekrar Giriş ekranına atıyor Tekrar giriş yapınca Bir daha Ayni ekrana atıyor . Bir daha giriyorum ( Şifreyi felan doğru bir şekilde) tekrar aynı ekrana atıyor .  

ctrl+h den çerezleri temizle düzelir
@KnownBoss
Düzelmedi. Başka telefondan girsem bile olmuyor. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping