Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Hızlandırma Kodu - Çalışıyor
Merhaba arkadaşlar ben Semih, bugün sizlerle forum hızlandırma kodu paylaşacağım. MyBBde çalışıyor, ilk önce ftpyle falan alakamız yok headerde en üste ekleyeceğiz kodu, zaman kaybetmeden konuya başlıyorum.

Kodu eklerseniz forumunuz, siteniz %20 oranında hızlanacaktır. Daha fazlada olabilir. 

Kodu ekleyeceğiniz yer:

Admin KP > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Temanın Şablonu > Header Şablonlar > Headeri açın ve en üste ekleyin. 

Kod: 

Kod:
<META http-equiv=Page-Exit content=BlendTrans(Duration=0)>
<META http-equiv=Page-Enter content=BlendTrans(Duration=0)>
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
temalarımda kullanıcam kanka sağol :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güle güle kullan, önemli değil.. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Galiba siteye giriş ve çıkışlarda etkili oluyor ancak tam olarak işlevi nedir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site açılış ve kapanışındaki süreyi sıfırlıyor böylece hızlı işlev sağlıyor sanırım. Enteresan zannetmiyorum bir yararı olacağını ama deneyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-02-2015 Saat: 04:00)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Galiba siteye giriş ve çıkışlarda etkili oluyor ancak tam olarak işlevi nedir?

Her meta kodunda olduğu gibi siteyi değil tarayıcıyı etkiliyor buda sanırım hızlanmasını sağlıyor.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende paylaşmıştım :D
-Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping