Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benim hesabım
Sad 
Merhaba arkadaşlar bilgisayar başına geçeyim dedim ve sabahın erken saatlerinde kalktım lütfen bu durumu ortada tartışalım ve elimden gelidği kadar heasbımı geri almaya çalışıcam.

Adminlerim tekrar söylüyorum.@Karanlık-61 adminimiz bana kayıt olduğum e-postaya mail gönderecekti ama mail gelmedi üstelik 3 haftadır.Bekledim bekledim ve yine bekledim bir sonuç gelmedi.Adminlere ulaşacağım tek yer burasıydı.

Ben Henry hesabımı geri istiyorum.Copsilo şifremi değiştirdiğinden beri bir kılınızı kıpırdatmadınız ama adimnler hariç.Ben ban attınız niye ve sebebini de yazmadınız.Öyle bekledim.Şimdi tek istediğim kayıt olduğum e-postama yani , sapsiriktuna@outlook.com'a mail gönderilmesi.Şifremi geri istiyorum.O kadar emeğim var forumda eğer verirseniz yardım edicem üyelere.

Tek istediğim mailime şifremin gitmesi :(

@admin , @TaaRRuz , @Karanlık-61
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşAllah Kardeşim Tekrar Dönersin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah Tekrar Dönersin Kardeşim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2015 Saat: 11:20)DauntlessDesign Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşAllah Kardeşim Tekrar Dönersin

Allah herkesden razı olsun.

(25-01-2015 Saat: 11:21)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah Tekrar Dönersin Kardeşim...

Teşekkürlre kardeşim :) Sende uzman üyeydin ama gitmşsin :D BEnde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah tekrar dönüp hakkını alırsın kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2015 Saat: 11:23)Crowl Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-01-2015 Saat: 11:20)DauntlessDesign Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşAllah Kardeşim Tekrar Dönersin

Allah herkesden razı olsun.

(25-01-2015 Saat: 11:21)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah Tekrar Dönersin Kardeşim...

Teşekkürlre kardeşim :) Sende uzman üyeydin ama gitmşsin :D BEnde
Hep şu copsilo yüzünden oda banlandı şimdi deydimi benim rütbemi almaya ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen saygısızca konuşman dolayı çok haftalar daha beklersin.Akılsız başın derdini ayaklar çeker diye bir laf vardır.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2015 Saat: 13:23)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen saygısızca konuşman dolayı çok haftalar daha beklersin.Akılsız başın derdini ayaklar çeker diye bir laf vardır.
edit//
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2015 Saat: 13:35)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-01-2015 Saat: 13:23)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen saygısızca konuşman dolayı çok haftalar daha beklersin.Akılsız başın derdini ayaklar çeker diye bir laf vardır.
Banamı dediniz TaaRRuz nickli admin bana dediyseniz doğruları söylemek ne zamandan beri saygısızlık oluyor ?

Hayır sana demedi. @Crowl 'a dedi. Bence her şeyin de üzerine atlama. Son zamanlarda atacağın yorumları azalt..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hmm tamam  #Pøwér™ senden bir isteğim var yorumu düzenlermisin ? TaaRRuz admin görmeden sadecee alıntıyı kaldırman yeterli...

@#Pøwér™
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2015 Saat: 13:41)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hmm tamam  #Pøwér™ senden bir isteğim var yorumu düzenlermisin ? TaaRRuz admin görmeden sadecee alıntıyı kaldırman yeterli...

@#Pøwér™

Hayır , aksine görmeli. Küçük bir hata yapmışsın. Başka türlü anlayıp üstüne alınmışsın bunda çok bir sorun yok..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2015 Saat: 13:43)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-01-2015 Saat: 13:41)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hmm tamam  #Pøwér™ senden bir isteğim var yorumu düzenlermisin ? TaaRRuz admin görmeden sadecee alıntıyı kaldırman yeterli...

@#Pøwér™

Hayır , aksine görmeli. Küçük bir hata yapmışsın. Başka türlü anlayıp üstüne alınmışsın bunda çok bir sorun yok..

Teşekkürler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ufufuk nickli kullanıcı için.Bundan sonra senin için uzman üyelik uzun bir süreliğine sadece hayal.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Adminim tekrardan özür dilerim.Lütfen bir daha saygısızca konuşmuycağım lütfenn.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping