Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
point1234 grafiker adayı oldum
#41
Bu Forumdaki çoğu kişiye göre pointin yaptığı çalışmalar saçma değil,üyelere yardım ediyor grafikle saçma demen senin tercihin diğer kimsenin tercihini sormadan böyle bir yargıyla pointin adaylığını bozamazsın.bundan sonra kimse konuyla ilgili yorum atmasın sadece başarılar yorumu şikayetin varsa henry şikayet bölümüne konunu aç.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#42
Saçma olduğundan fazlasıyla eminim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#43
2QAEZL.png
Bumu Saçma Yaptığı Arkaplanlarmı Saçma Verdiği Logo İstek Konusundaki Logolarmı Saçma ? Yaptığı İmzalarmı Saçma Sen Sadece Kendininkini Saçma Gördüğün İçin Etrafındakileride Saçma Görüyorsun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#44
Bence düşünceleriniz çok yanlış.


Bİ rank yaparım bakalım kaç kişi indiricek ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#45
Henry Yaşını Bilmiyorum Ama Aklın Çok Yanlış Gidiyor Kendini Fazla Beğenme Allah Kendini beğenenleri fazla sevmez ;)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#46
Akıl yaşta değil baştatır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#47
Sözü Doğru Söylüyorsun Henry Ancak Kendini Çok Beğeniyorsun Aklın Farklı Yerlerde Kendini Herkezden Üstün Görüyorsun.Birde Sözü Oku Ondan Sonra Anlamını Bi Düşün Atalarımız Niçin Demiş Bu sözü.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#48
Tmm hocam bütün konularımda yazdığım ve mesajlarımda yazdığım her şeyi ve herşeydeen özür diliyorum...


- Herkese Görüşürüz Artık...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#49
Henry Sana Bir yere git diyen yok ama teşşekürler özür dilediğin için bu konu burda kapanmıştır kimse daha uzatmasın.yöneticiler eğer bir suç işlediysem ban atarlarsa atabilirler benim için sorun yok adelet neyse o olsun.
Bende Senden Özür Diliyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#50
(21-11-2014 Saat: 15:46)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Henry Sana Bir yere git diyen yok ama teşşekürler özür dilediğin için bu konu burda kapanmıştır kimse daha uzatmasın.yöneticiler eğer bir suç işlediysem ban atarlarsa atabilirler benim için sorun yok adelet neyse o olsun.
Bende Senden Özür Diliyorum.

Senin benden özür dilenemene gerek yok. Hata bende ve hatamı anladım. Benide Banlarlarsa ellerine sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#51
Nedir bu atar anlamıyorum ? Aranızda bir tartışma çıkıyor hemen biriniz gidiyor. Doğru çözüm bu mu ?

1 günde en çok cevaplanan konu rekoru kırıldı galiba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi



***

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping