https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#Efendi Rank Çalışmam v3 :)
Arkadaşlar bu da 3. çalışmam umarım beğenirsiniz bunu da kendim yaptım artık video vs. izleyeceğim daha güzel şeyler yapacağım.Bunları zaten sadece göstermek amaçlı setini falan çıkaracağımdan değil :) ama tabi beğenirseniz belki... :)

Buyrun:

5R6EP5.png

Bu da düz fontlu (düzenlenmiş hali) :

Lo55RG.png

Sizce set yapayımmı ? bu arada bu da kurucu :

G1MMW6.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basarili Calisma Elinize saglik
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 00:58)KaptanHuG Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basarili Calisma Elinize saglik

Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim Basarilarin Devamini dilerim kardesim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hevesini kırmak istemem ama kötü olmuş öncekiler daha iyi açıkçası.Fontların çok garip sade fontlar tercih etmelisin.Şekli şemali güzel ama buz devri fontu kullanmışsın :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 01:07)Alchemist Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Hevesini kırmak istemem ama kötü olmuş öncekiler daha iyi açıkçası.Fontların çok garip sade fontlar tercih etmelisin.Şekli şemali güzel ama buz devri fontu kullanmışsın :/

amatör biri gayet normal diğer çalışmalarından daha güzel olmuş başarılar 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelişmelisin, fontu değiştir ve styles da öyle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 01:08)playthegame77 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Teşekkür ederim yorum için fontu düzenleyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 01:08)playthegame77 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anladığım kadarıyla rank yapmak için uğraşıyorsun ama olmuyorsa şu adımları izle:

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pek Olmamış Ama En Büyük Hatan Eğitim Ver Ve Kabart Yapman Olmuş Bence Kullanma.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 12:23)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek Olmamış Ama En Büyük Hatan Eğitim Ver Ve Kabart Yapman Olmuş Bence Kullanma.

Pekala düzenliyorum birde birşey sorucam arkadaşın attığı videodaki  o dikörtgeninnnreeeeeegiiiiiide beyaz değil sanki ben yapıyorum onunki kabartılmış gibi kabartınca öyle olmuyor öyle olması için ne yapmalıyım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 12:32)#Efendi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-11-2014 Saat: 12:23)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek Olmamış Ama En Büyük Hatan Eğitim Ver Ve Kabart Yapman Olmuş Bence Kullanma.

Pekala düzenliyorum birde birşey sorucam arkadaşın attığı videodaki  o dikörtgeninnnreeeeeegiiiiiide beyaz değil sanki ben yapıyorum onunki kabartılmış gibi kabartınca öyle olmuyor öyle olması için ne yapmalıyım ?

Katmana Sağ Tıkla Karıştırma Seçenekleri Geçişli Yer Paylaşımı Yazan Yer Var Oradan Oluyor O Ayrıca O Stil İnternetten Stil İndirebilirsin.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani kısacası biraz gelişmen lazım v3 gelmişsin fakat biraz daha ders izleyip üstünde durup daha güzel bir çalışma çıkarabilirsin yinede idare eder .. :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2014 Saat: 12:45)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani kısacası biraz gelişmen lazım v3 gelmişsin fakat biraz daha ders izleyip üstünde durup daha güzel bir çalışma çıkarabilirsin yinede idare eder .. :)

Teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping