Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DW - CSS - Tema [Soru]
Arkadaşlar biliyorsunuz temaların CSS'leri var. Benimde CSS bilgim var. Ben bunları dreamweaver'e atsam, orada yapmaya çalışsam olur mu ?

Stil Sayfasında zor oluyor. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

Siz nasıl yapıyorsunuz ? Eğer yapıyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben face sayfası kodlamadan biliyorum yani aslında portal'a güzel bir tasarım yapabilirimahov konuyu açman nelere yararlı oldu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Face falan ama bir şey anlamadım :D Daha sade bir dille yazarsan anlayacağım eminim :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben şimdilik Google Chrome 'nin "Öğeyi Denetle" özelliğini kullanıyorum.Firefox'un son sürümünde de var ama Google Chrome daha basit olduğu için onu tavsiye ederim.
Chrome'de sitenin düzenlemek istediğin kısmına sağ tıkla, "Öğeyi Denetle" 'ye tıkla. Açılan kısımda;
Sağ taraftaki bölüm CSS kısmıdır.
Alt taraftaki ise sitenin kaynak kodları.

Orada oynamalar yaparak kısa zamanda kavrarsın zaten.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2012 Saat: 00:27)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben şimdilik Google Chrome 'nin "Öğeyi Denetle" özelliğini kullanıyorum.Firefox'un son sürümünde de var ama Google Chrome daha basit olduğu için onu tavsiye ederim.
Chrome'de sitenin düzenlemek istediğin kısmına sağ tıkla, "Öğeyi Denetle" 'ye tıkla. Açılan kısımda;
Sağ taraftaki bölüm CSS kısmıdır.
Alt taraftaki ise sitenin kaynak kodları.

Orada oynamalar yaparak kısa zamanda kavrarsın zaten.

Gördüm. Teşekkür ederim :) Ben sadece (Bende diğer forumumda FTP var) Öğeyi denetleyi ; ikon değiştirmek için kullanıyordum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping