Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resim Doğrulaması
Arkadaşlar Ben Resim Doğrulamasını Genel Konfigurasyondan No Captcha Diyorum Kaldırmak İstiyorum Onaylıyorum Bakıyorum Tekrar Eski Haline gelmiş Tekrar Kapatıyorum Bakıyorum Onayladıktan Sonra Tekrar Aynı Halde Ne Yapıcam Bunun İçin Tarayıcı değiştirdim Geçmişi ve Çerezleri Temizledim PC Kapadım Actım Olmuyor Bir Türlü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim Doğrulamasını Kaldırmak Yasak.
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen resim doğrulamayı kaldırırsan, admin senin siteni siler, çünkü bu yasak..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Madem Yasak Konu Açıyorum Bakıyorum Harfi Harfine Doğru Konuyu açıyorum Resim Doğrulama Yanlış Diyor Tekrar Tamam Diyorum Eski Yazdığım Şeyle Açıyor Aynı Sorduğu Şeyi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne diye kapatmak istiyorsun? Botlar forumunu rehinmi alsin istiyorsun.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel kardeşim zaten üye olurken bir bot var yani hiçbir bot siteye üye olamıyor. bot siteye üye olamassa nasil mesaj göndersin he söyle bakiyim

2.si adam canı sıkılmıştı kaldırmak istemiyor yazdığı şeylere hep yanlıs diyormus ondan kaldırmak istiyormus bi okuda cevap yaz be
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen ÖYle Afrodit Kardeim Sağolasın :) Yanlış diyip duruyor Dediğim Gibi Geri Geliyorum Aynı Sordugu soru aynı yazdığım cevap Yanlış Diyordu Geri Geliyorum Tekrar Tamam Diyorum Bu Sefer Oluyor Sorun Bu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2014 Saat: 12:08)Afrodit Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel kardeşim zaten üye olurken bir bot var yani hiçbir bot siteye üye olamıyor. bot siteye üye olamassa nasil mesaj göndersin he söyle bakiyim

2.si adam canı sıkılmıştı kaldırmak istemiyor yazdığı şeylere hep yanlıs diyormus ondan kaldırmak istiyormus bi okuda cevap yaz be

Afrodit ben bir yemin ettim forum adminlerine yeminimi bozdurtma ceza alabilirsin kardesim :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Tartışmasakta Çözümünü Söyleseniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform