Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Yardım Edermisiniz
Ben mesela süper mod ve altı rütbelere sahip kişilerin soru sordukları bölümde o süper modun üstü rütbelerin o konuya cevap verip aynı zamanda kapatıp ve aynı zamandada onaylamasını nasıl yapabilirim?

Birde konu açarkenki resim doğrulamasını nasıl kapatabilirim?

Son olarakta forumu nasıl türkçeye çevirebilirim (herkes türkçe görücek)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Size yardımcı olabilmek için site adresinizi alabilirmiyim?

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum Adresiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:43)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum Adresiniz ?

Ben zaten forum adresini sordum sizde sorarak lütfen post kasmayın sözlü uyarı veriyorum birdaha olmasın.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:44)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben zaten forum adresini sordum sizde sorarak lütfen post kasmayın sözlü uyarı veriyorum birdaha olmasın.
Aynı Saniyeler İçerisinde Yazdığımızdan kaynaklanıyor olmasın ? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen ilk olarak forum adresinizi verin. Tüm cevaplarınız bende.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:46)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2014 Saat: 20:44)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Aynı Saniyeler İçerisinde Yazdığımızdan kaynaklanıyor olmasın ? :D

tartışmaya gerek yok mesajını düzenlersen sevinirim. tartışma çıkaramya gerek yoktur

evet sitenizi alabilrisem yardımcı olucağım.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
www.formexe.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:46)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen ilk olarak forum adresinizi verin. Tüm cevaplarınız bende.

Dostum üstteki mesajları gördünmü? bak post kasıyorsun ben ve bir arkadaş zaten sormuş değilmi ? lütfne birdaha yapma sözlü uyarı vermek zorundayım.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğrulama resmini kaldırırsanız siteniz sistem sahibi olan admin tarafından silinir.

Admin Kp - Yapılandırma - Genel Konfigürasyonu - Varsayılan Lisan

Türkçe {UTF-8} > Kutucunu seçiyoruz ve kaydediyoruz forumunuz Türkçe olmuştur.

Admin KP - Forumlar & Mesajlar - Hangisinde İstiyorsanız Yanındaki Seçenekler Kutusundaki Forumu Düzenle'e Tıklayın - Biraz Aşağıya İnin Yetkiler Ve O Bölümdeki Yetkileri Gözükür İstediğiniz Gibi Ayarlayın..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:47)DarkTopia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: www.formexe.10tr.net

1Sorunuz:Kullanıcı gruplara girin ordan gruplar bölümünde istediğiniz yetkiyi ayarlayabilirsiniz..

2.Sorunuz: Yasak bildiğime göre.

3.Sorunuz:admin kpden yapılandırmalara girin ordan general settings yazan yere girin(ingilizceyse admin paneliniz.) ordan language yazan yeri türkçe yapın seçeneklerde english(us) yazıcaktır onu türkçe yapın düzelecektir.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:50)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2014 Saat: 20:47)DarkTopia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: www.formexe.10tr.net

1Sorunuz:Kullanıcı gruplara girin ordan gruplar bölümünde istediğiniz yetkiyi ayarlayabilirsiniz..

3.Sorunuz:admin kpden yapılandırmalara girin ordan general settings yazan yere girin(ingilizceyse admin paneliniz.) ordan language yazan yeri türkçe yapın seçeneklerde english(us) yazıcaktır onu türkçe yapın düzelecektir.

Birinci sorununu yanlış anlamışsın, bir bölümde üyelerin mesaj yazmasını istemiyor ve süper mod vs. üstünün konuyu onaylayıp cevap vermesini istiyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:53)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2014 Saat: 20:50)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Birinci sorununu yanlış anlamışsın, bir bölümde üyelerin mesaj yazmasını istemiyor ve süper mod vs. üstünün konuyu onaylayıp cevap vermesini istiyor..
evet onu demek istemiştim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2014 Saat: 20:48)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Doğrulama resmini kaldırırsanız siteniz sistem sahibi olan admin tarafından silinir.

Admin KP - Forumlar & Mesajlar - Hangisinde İstiyorsanız Yanındaki Seçenekler Kutusundaki Forumu Düzenle'e Tıklayın - Biraz Aşağıya İnin Yetkiler Ve O Bölümdeki Yetkileri Gözükür İstediğiniz Gibi Ayarlayın..

Dark, zaten ben bütün cevabı verdim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2014 Saat: 00:00)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-08-2014 Saat: 20:48)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Doğrulama resmini kaldırırsanız siteniz sistem sahibi olan admin tarafından silinir.

Dark, zaten ben bütün cevabı verdim..
Tamam Anladım Fakat Kullanıcı Konuyu Açtığında İlk Yetkililer Görcek Sonrada Konuya Cevabı Yazıcaklar Aynı zamanda kilitleyip herkes görebilir yapıcaklar.İstediğim şey bu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Yukarıdada konuyu onayla gibisinden ayarlar var göz at işte..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2014 Saat: 03:20)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP - Forumlar & Mesajlar - Hangisinde İstiyorsanız Yanındaki Seçenekler Kutusundaki Forumu Düzenle'e Tıklayın - Biraz Aşağıya İnin Yetkiler Ve O Bölümdeki Yetkileri Gözükür İstediğiniz Gibi Ayarlayın..

Yukarıdada konuyu onayla gibisinden ayarlar var göz at işte..
Teşekkürler +rep verdim.
İşime yaradı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping