Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RawShed Tasarım V1 Tema Cizim
Arkadaşlar Dün Tema Çizmiştim Mybb Sitelerinde Eleştiriler Geldi.Font Büyük,Her Şey İç İçe Filan Dediler Bende Düzgün Bir Çizim Yaptım 2 Haftaya Bitiririm Sonra Arkadaşa Kodlatacağım Yorumlarınızı Bekliyorum Arkaplana Fazla Takılmayın Beyazlar İç İçe Girmesin Diye Yaptım Kullanıcı Paneli Filan Sonra Yapıcam Bu Bile 1 Saatimi Aldı;

q9lPN5.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakmayın ama başkalarının tasarımlarının aynısını yapmaya çalıştıkça ve bunu piyasaya sundukça bir yerlere gelemezsiniz. Bakın size aynısını yapmayın demiyorum ama bi emeğe, fikre saygıniz saygınız saygınız olsun lütfen. Eğer aynısını yaptıysanız bunu millete göstermenin bir manası yok. Ama olmayan, yeni bir tema çizdiyseniz bu sizin en doğal hakkınız olacaktır. Kendi fikirlerinizi ortaya koymaya dikkat edin. 1 saat uğraşmışsınız eminim faydası olmuştur ama kendi tasarımlarınızı ortaya koyana kadar bir şey paylaşmamanızı öneririm. İyi günler...

KnjEAl.png
Kod:
http://i.hizliresim.com/KnjEAl.png
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema cizimim beğenildi şahsi görüşüne saygı duyuyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App