Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Retro Rank Seti v1 [İlk Rank Setim]
İlk rank setim :) Eğer beğendiyseniz bir teşekkür etmek yeter :) Eğer çok beğenilirse ileride daha iyisi olursa PSD ile birlikte paylaşacağım :)

2wgmr.png
Aday Moderatör

2wgn1.png
Admin

2wgnj.png
Banlı

2wgnv.png
Moderatör

2wgp7.png
Süper Moderatör

2wgpn.png
Üye
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel O kadar iyi olmasanda Seviyene göre iyi yapmışsın sadece bir paylaşım ama yinede tebrik ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seviyene göre derken ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
cok klasik.olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SMF gibi olmuş güzel olmamış :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-02-2012 Saat: 23:11)Emoxinhoo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SMF gibi olmuş güzel olmamış :/

SMF daha çok atari gibi oluyor diye biliyorum. (Pixel pixel)
Fakat dikkatli bakın oval olan yerleri belli olmuyor.( Ve diğer yerleri )
Eleştirilere açığım fakat tartışma çıkartacak, post kasacaksanız hiç yorum atmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
fena değil...paylaşım için teşekkurler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2012 Saat: 00:45)Rüzgar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: fena değil...paylaşım için teşekkurler

Değerli yorumlarınız için teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk rank setin ise gayet başarılı fakat bundan once daha yaptıysan BERBAT diye bilirim ama ginede teşekkurler eline saglık...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2012 Saat: 16:18)gameshackforum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk rank setin ise gayet başarılı fakat bundan once daha yaptıysan BERBAT diye bilirim ama ginede teşekkurler eline saglık...

Çok çelişkili söyledin. BERBAT yazmasaydın takmayacaktım ama ilk bu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok berbat dedimse fazla alınma sade demek istedim daha iyisini yapabılırsın :)
He bide şu MaJeZiK. midir nedir benım bu sozumden dolayı Hakaret diye uyarımı artırmıs ben ne zaman hakaret ettımkı halla hala

Yukarıda allah var Şef diye kafasına gore uyarı artırıyor şunun yaptıgına bak ben neden oldugunu bılıyorum o da bilir ..............
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2012 Saat: 16:07)gameshackforum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yok berbat dedimse fazla alınma sade demek istedim daha iyisini yapabılırsın :)
He bide şu MaJeZiK. midir nedir benım bu sozumden dolayı Hakaret diye uyarımı artırmıs ben ne zaman hakaret ettımkı halla hala

Yukarıda allah var Şef diye kafasına gore uyarı artırıyor şunun yaptıgına bak ben neden oldugunu bılıyorum o da bilir ..............

Yaptığım işi sorgulama bunun allahla ilgisi yok.Dini kullanarak üstü çıkmaya da çalışma.Görevimi kötü yapıyor olsam eğer bu görev de olmazdım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam beyler konuyu büyütmeyelim. Şimdilik konu kilit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu tekrar açılmıştır. Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzeller =)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform