Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET Index Tasarımım Tamamlandı
Güzel fakat kayma var her tarafta.
lYAjNQ.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Batuhann kayma yok. Tarayıcıdan yada ekran çözünürlüğünden kaynaklanıyor olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Batuhan neden senden başka kimsede yok ? Notebook mu kullanıyorsun ya da bilgisayar ekranın küçük mü ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 19:09)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel fakat kayma var her tarafta.
lYAjNQ.png

sende düzgün olan bişey yokki zaten
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye başka tasarımda kaymıyoda seninkinde kayıyo?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkesinkinde kaymak zorunda değil :) Admin gerçekten beğenirse kayma sorununu düzeltmeye çalışcam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kayma float kodlarından kaynaklanıyor. CTRL - yapınca yani uzaklaştırınca düzeliyor. (ekranım 22")
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 20:26)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kayma float kodlarından kaynaklanıyor. CTRL - yapınca yani uzaklaştırınca düzeliyor. (ekranım 22")

Floatsız yapmak çok isterdim. Bir yolunu bulamadım fakat.
Index güzel mi sizce şefim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 20:28)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 20:26)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kayma float kodlarından kaynaklanıyor. CTRL - yapınca yani uzaklaştırınca düzeliyor. (ekranım 22")

İndex güzel olmuş. Ancak dashed biraz abartı olmuş. Onun yerine ben sıkça şunu kullanırım.

border-bottom: 2px solid #kod

#kod bölümüne alanın renginin biraz daha koyu formu... Yani gri ise siyah yapmak gibi.Şık bir duruşu oluyor. Burda 2 px yerine 4 daha çok yakışır. Bir deneyin bence.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 20:33)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İndex güzel olmuş. Ancak dashed biraz abartı olmuş. Onun yerine ben sıkça şunu kullanırım.

#kod bölümüne alanın renginin biraz daha koyu formu... Yani gri ise siyah yapmak gibi.Şık bir duruşu oluyor. Burda 2 px yerine 4 daha çok yakışır. Bir deneyin bence.

OnLiNe hocamızın ekibindeyim aynen dediğiniz gibi bir tema yapmıştım. Thead da öyleydi. normal olarak kırmızı ama border-bottom onun daha koyusu. Biraz 3d gibi gözüküyor. Yorumunuz için teşekkürler. Ben de 4 px yapmıştım.

Tema da şu (Temelini ben attım :) )
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=59073&highlight=kod+master
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 20:42)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 20:33)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

OnLiNe hocamızın ekibindeyim aynen dediğiniz gibi bir tema yapmıştım. Thead da öyleydi. normal olarak kırmızı ama border-bottom onun daha koyusu. Biraz 3d gibi gözüküyor. Yorumunuz için teşekkürler. Ben de 4 px yapmıştım.

Tema da şu (Temelini ben attım :) )
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=59073&highlight=kod+master

Zaten bu sık kullanılan bir tasarım şekli...
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş ve güzel

Alt kısmı boş duruyor , keşke bütün bilgisayarların ekran boyutuna göre ayarlansaydı .

(17-06-2014 Saat: 18:12)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden de dediği gibi index her çözünürlüğe uygun olmalıdır :)
Neyse Amcam leptop yollamış MacBook Pro :D Tek şifre istiyo ve türkçe yüklemem gerekiyor akşama yaparım :)
Bence süper :)

benim amcam bana anca mouse alır :D öyle bi amca bende olcaktı -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 23:08)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoş ve güzel

Alt kısmı boş duruyor , keşke bütün bilgisayarların ekran boyutuna göre ayarlansaydı .

(17-06-2014 Saat: 18:12)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden de dediği gibi index her çözünürlüğe uygun olmalıdır :)
Neyse Amcam leptop yollamış MacBook Pro :D Tek şifre istiyo ve türkçe yüklemem gerekiyor akşama yaparım :)
Bence süper :)

benim amcam bana anca mouse alır :D öyle bi amca bende olcaktı -_-

Ne koyayım başka -_-

Ctrl + - ile sayfayı uzaklaştırın sorun çözülüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform