Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyDesign v2 vB Stil Tema Çizimi
Arkadaşlar %50'si tamamlandı sadece. 1 - 2 Ay içerisinde kodlayabilirim bu temayı , şuanda vaktim olmadığından dolayı sadece çizimini yaptım görüş & önerilerinizi alabilirim...
W2LkEL.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sade olması güzel olmuş ama biraz da yeni özellikler eklemelisin. Şu anki açısıyla bakıldığında sadece threat vb. değistirmişsin gibi duruyor. Yeni neler yapabilirim diye düşün. Mesela yanlara kullanıcı menüsü vb. ya da duyuru da olabilir ekleyebilirsin. En basitinden forum biti oval yapabilirsin.Eline sağlık. Başarılar.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. Yazılar gölgesiz olabilirdi.
2. Kullanıcı Paneli header'deki koyu mavi bölümde olabilirdi.
3. Renkler daha canlı olabilirdi.
4. Header ve Footer'deki yazılar beyaz renkte olabilirdi.
5. "Forum Adı" yazısı gri bir kutunun içinde olabilirdi.
6. Footer'in en altındaki siyah çizgi gri olabilirdi.
7. Arama kutusu oval olabilirdi.
8. Hoş duyuru panoları eklenebilirdi.
9. Tcat olmayıp, thead oval olabilirdi.
10. "11 Konu 7 Mesaj" yazısı kutu içinde olabilirdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-06-2014 Saat: 18:32)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sade olması güzel olmuş ama biraz da yeni özellikler eklemelisin. Şu anki açısıyla bakıldığında sadece threat vb. değistirmişsin gibi duruyor. Yeni neler yapabilirim diye düşün. Mesela yanlara kullanıcı menüsü vb. ya da duyuru da olabilir ekleyebilirsin. En basitinden forum biti oval yapabilirsin.Eline sağlık. Başarılar.

Katılıyorum.. *-*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fena değil ama daha çok çalışmalısınız :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şahsen hoş, kodlandığında daha güzel olabilir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping