06-02-2012 Saat: 02:12
Merhaba arkadaşlar.
Sitemde -kendi sitemde- bilerek kendi sitemde dedim ki başkaları gelip 'yapamazsın' demesin.
Hiç bir şey imkansız değildir. En azından ben böyle düşünüyorum.
Üyeler konu açarken, çıkan basit resim doğrulamasının pek basit olduğunu düşünmüyorum.
Karşılarına yukarıda gördüğünüz tip bir şey çıkarsa ne yapacaklar ?
Hadi eskileri geçtim.
Eskiler belki biliyor olacaklar, konu açarken önlem amaçlı yazdığını kopyalayıp düzgün bir doğrulama çıkana dek sayfayı yenileyecekler ve pek sorun yaşamayacaklar.
Ancak peki ya yeni gelen üyeler ?
Bilmedikleri için pek takmayacaklar. Konu açmaya çalışacaklar. Sonra yanlış girdiniz vs. gibi bir şeyler çıkacak.
Sonra 'hele şükür ki geri dönünce geliyor yazdıklarım' umuduyla bir sayfa geri gidecekler. Ama bakacaklar ki yazdıkları uzun yazı uçmuş.
Ve sinirlenecekler. Daha sonra artık forumuma olan hevesleri de kırılacak 'bir daha aynı yazıyı yazamam' düşüncesiyle.
Her neyse.
Diyorum ki bu resim doğrulaması nasıl kaldırılır ?
Veya adminler kaldırsın lütfen. Çok sorun oluyor.
İnşallah dediklerime katılan birileri vardır.
Sitemde -kendi sitemde- bilerek kendi sitemde dedim ki başkaları gelip 'yapamazsın' demesin.
Hiç bir şey imkansız değildir. En azından ben böyle düşünüyorum.
Üyeler konu açarken, çıkan basit resim doğrulamasının pek basit olduğunu düşünmüyorum.
Karşılarına yukarıda gördüğünüz tip bir şey çıkarsa ne yapacaklar ?
Hadi eskileri geçtim.
Eskiler belki biliyor olacaklar, konu açarken önlem amaçlı yazdığını kopyalayıp düzgün bir doğrulama çıkana dek sayfayı yenileyecekler ve pek sorun yaşamayacaklar.
Ancak peki ya yeni gelen üyeler ?
Bilmedikleri için pek takmayacaklar. Konu açmaya çalışacaklar. Sonra yanlış girdiniz vs. gibi bir şeyler çıkacak.
Sonra 'hele şükür ki geri dönünce geliyor yazdıklarım' umuduyla bir sayfa geri gidecekler. Ama bakacaklar ki yazdıkları uzun yazı uçmuş.
Ve sinirlenecekler. Daha sonra artık forumuma olan hevesleri de kırılacak 'bir daha aynı yazıyı yazamam' düşüncesiyle.
Her neyse.
Diyorum ki bu resim doğrulaması nasıl kaldırılır ?
Veya adminler kaldırsın lütfen. Çok sorun oluyor.
İnşallah dediklerime katılan birileri vardır.