Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basit Resim Doğrulaması ?
Merhaba arkadaşlar.
Sitemde -kendi sitemde- bilerek kendi sitemde dedim ki başkaları gelip 'yapamazsın' demesin.
Hiç bir şey imkansız değildir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Üyeler konu açarken, çıkan basit resim doğrulamasının pek basit olduğunu düşünmüyorum.

2g6vg.jpg

Karşılarına yukarıda gördüğünüz tip bir şey çıkarsa ne yapacaklar ?
Hadi eskileri geçtim.
Eskiler belki biliyor olacaklar, konu açarken önlem amaçlı yazdığını kopyalayıp düzgün bir doğrulama çıkana dek sayfayı yenileyecekler ve pek sorun yaşamayacaklar.
Ancak peki ya yeni gelen üyeler ?

Bilmedikleri için pek takmayacaklar. Konu açmaya çalışacaklar. Sonra yanlış girdiniz vs. gibi bir şeyler çıkacak.

Sonra 'hele şükür ki geri dönünce geliyor yazdıklarım' umuduyla bir sayfa geri gidecekler. Ama bakacaklar ki yazdıkları uzun yazı uçmuş.

Ve sinirlenecekler. Daha sonra artık forumuma olan hevesleri de kırılacak 'bir daha aynı yazıyı yazamam' düşüncesiyle.

Her neyse.
Diyorum ki bu resim doğrulaması nasıl kaldırılır ?

Veya adminler kaldırsın lütfen. Çok sorun oluyor.
İnşallah dediklerime katılan birileri vardır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2012 Saat: 02:12)Rosalie. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Sitemde -kendi sitemde- bilerek kendi sitemde dedim ki başkaları gelip 'yapamazsın' demesin.
Hiç bir şey imkansız değildir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Üyeler konu açarken, çıkan basit resim doğrulamasının pek basit olduğunu düşünmüyorum.

2g6vg.jpg

Karşılarına yukarıda gördüğünüz tip bir şey çıkarsa ne yapacaklar ?
Hadi eskileri geçtim.
Eskiler belki biliyor olacaklar, konu açarken önlem amaçlı yazdığını kopyalayıp düzgün bir doğrulama çıkana dek sayfayı yenileyecekler ve pek sorun yaşamayacaklar.
Ancak peki ya yeni gelen üyeler ?

Bilmedikleri için pek takmayacaklar. Konu açmaya çalışacaklar. Sonra yanlış girdiniz vs. gibi bir şeyler çıkacak.

Sonra 'hele şükür ki geri dönünce geliyor yazdıklarım' umuduyla bir sayfa geri gidecekler. Ama bakacaklar ki yazdıkları uzun yazı uçmuş.

Ve sinirlenecekler. Daha sonra artık forumuma olan hevesleri de kırılacak 'bir daha aynı yazıyı yazamam' düşüncesiyle.

Her neyse.
Diyorum ki bu resim doğrulaması nasıl kaldırılır ?

Veya adminler kaldırsın lütfen. Çok sorun oluyor.
İnşallah dediklerime katılan birileri vardır.

evet katılıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende katılıyorum. Türkçe karakter kabul etmiyor bu resim doğrulamaları. [ş,ö,ü,ğ,ı] harfleri olmayan bir resim doğrulaması olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende katılıyorum ama naparsın. Yine son sözü admin söler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben kısmen katılıyorum spamlar googlenin sevdiği sitelere uğrarlar 10tl de bunlardan birisi spamların engellenmesi için sanırım admin tarafından koyuldu eğer bu eklentiyi kaldırmak istiyorsanız onun yerine spamları engeleyecek alternatif bir eklenti önerin

Resim doğrulamasına gelecek olursak çıkan kelimelerin bir kısmını sanırım adminimiz yazdı nerden bu kanıta vardın derseniz örneğin güvenli internet,spam yapma ... gibi dilerseniz ben adminimize ilk harfleri türkçe karakter olan kelimeleri ya silmesini yada yerine başka kelimeleri yazmasını söyleyebilirim

Son olarak öyle bir kelime gördüğünüz saman ilk harfini büyük yazın örneğin []ahit > Şahit yazın
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şahit => Bu bilgi için teşekkürler. İlk harf büyük :) :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
artık kendi forumumdan sıkıldım konu açmıyorum kendi forumumda bu basit metin doğrulaması için
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2012 Saat: 02:42)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben kısmen katılıyorum spamlar googlenin sevdiği sitelere uğrarlar 10tl de bunlardan birisi spamların engellenmesi için sanırım admin tarafından koyuldu eğer bu eklentiyi kaldırmak istiyorsanız onun yerine spamları engeleyecek alternatif bir eklenti önerin

Resim doğrulamasına gelecek olursak çıkan kelimelerin bir kısmını sanırım adminimiz yazdı nerden bu kanıta vardın derseniz örneğin güvenli internet,spam yapma ... gibi dilerseniz ben adminimize ilk harfleri türkçe karakter olan kelimeleri ya silmesini yada yerine başka kelimeleri yazmasını söyleyebilirim

Son olarak öyle bir kelime gördüğünüz saman ilk harfini büyük yazın örneğin []ahit > Şahit yazın

Cevap için teşekkürler.
Hım. Şu ' []ahit > Şahit ' i öğrendiğim iyi oldu. Sağolun.
Tamam peki ya yanlış girmiş olsalar da giderse ?
Eğer adminimiz yazmışsa bu kelimeleri o zaman önce bu sistemi kaldırsın sonra tek bir resim doğrulaması için - yani her yer de aynı -
Bu 123456 gibi basit rakamlardan oluşan bir doğrulama olsun o zaman.
Veya Türkçe kelimesi de olabilir.
Yeter ki konu açarken, yazılan onca kelime yabana atılmasın.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben spam olayını düşündükçe bir açıdan hak veriyorum. Fakat çözemediğim ilginç şeyler karşıma çıkınca olmuyor. Ha ben kopyalıyorum. Ama yeni üye? İlk 100 üyem de nerede ise her gün 5-6 tane resim doğrulaması şikâyeti aldım. :S Tek isteğim şu belirtsiz harflerin kaldırılması. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl kaldırıldığını söyleyin.
isteyen kaldırsın, isteyen kaldırmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2012 Saat: 04:49)Sandy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nasıl kaldırıldığını söyleyin.
isteyen kaldırsın, isteyen kaldırmasın.

Kaldırılmıyor.

Ben bu düşünceye katılmıyorum.Ben yanlış dedikten sonra uzun bir yazı yazsam bile aynı biçimde yazı orda duruyor ve güvenlik koduda değişiyor.girince konumu gayet düzgün açıyorum.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping