Merhaba arkadaşlar, v1 duyuru kodlamam çok kötüydü biliyorum. Şimdi ise v2 kodlamayı çıkarttım. 2-3 Gün üzerinde çalıştım. CSS ağırlıklı yaptım. İnşAllah beğenirsiniz...
Birde ReaLFasT&Aspire ikiside benim nicklerim, bazı yerde Aspire nickiyle paylaştığım için öyle yazdım.
Öncelikle kod'a geçelim;
Onizlemek için;
onizle.koddostu.com
Arkadaşlar, renklerini boyutunu CSS bölümünden değiştirebilirsiniz. CSS'den anlamayanlarda numaraları değiştirip yapabilirler. Birde bilerek css kodlamasını içine aktive ettim, böylece kodu direk kullanabilirsiniz. Ayrıyetten başka birşey yapmanıza gerek yoktur...
Not: Kodun çalınması, paylaşırken alıntı olarak belirtmemesi,ReaLFasT&Aspire yazılarını silinmesi durumunda yasal işlem uygulanacaktır.
Birde ReaLFasT&Aspire ikiside benim nicklerim, bazı yerde Aspire nickiyle paylaştığım için öyle yazdım.
Öncelikle kod'a geçelim;
Kod:
<title>Aspire&ReaLFasT Duyuru Kodlaması v2</title>
<style type="text/css">
.ozellik {
padding: 5px 10px;
margin-top: 0px;
font-size: 11px;
font-family: Tahoma, Geneva, Sans-Serif;
font-weight: bold;
margin-bottom: 1000px;
border: 83px solid #1A3F91;
border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
box-shadow: 0px 0px 5px #333;
-moz-box-shadow: 3px 3px 5px #333;
-webkit-box-shadow: 1px 3px 2px #333;
background: #D6ECA6;
border-top: 3px solid #8DC93E;
border-bottom: 3px solid #8DC93E;
text-align: center;
margin: 10px auto;
padding: 0px 33px;
border-radius: 11px;
-moz-border-radius: 100px;
-webkit-border-radius: 11000px;
}
</style>
<div class="ozellik"><marquee class="kyazi" scrollamount="5" scrolldelay="0" onMouseOver_fckprotectedatt="%20onMouseOver%3D%22this.stop(%20)%22" onMouseOut_fckprotectedatt="%20onMouseOut%3D%22this.start(%20)%22"><span style="font-size: x-large;"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><span style="font-family: Arial;"><strong>ASPİRE DUYURU KODLAMASI V2 DİĞER NİCKLE ReaLFasT</strong></span></span></span></marquee></div>
Onizlemek için;
onizle.koddostu.com
Arkadaşlar, renklerini boyutunu CSS bölümünden değiştirebilirsiniz. CSS'den anlamayanlarda numaraları değiştirip yapabilirler. Birde bilerek css kodlamasını içine aktive ettim, böylece kodu direk kullanabilirsiniz. Ayrıyetten başka birşey yapmanıza gerek yoktur...
Not: Kodun çalınması, paylaşırken alıntı olarak belirtmemesi,ReaLFasT&Aspire yazılarını silinmesi durumunda yasal işlem uygulanacaktır.