Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmza Çalışmam Batuhann İçeri :)
Arkadaşlar Ben Ne Yapsam Otomatik Mesaj ile Yazı yazan batuhann 100 konuda olsa Tek Cevabı "Kötü Gelişmeli vs." Şeylerdir Batuhann Kardeşim Buyur Buna ne dersin :D

Knr7zV.png

Buda Senin için Kardeşim Gelenk Yok olmasın Kötü Yorum Yazmayın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resmin İlk Halini Bir Paylaşırmısın ?? Arkaplanın İlk Halini
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne hali bunu Ben değil biz yaptık kardeşim ilk halini bilemem kb
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sadece yazı yazmışın + sizin açalşmalarınız güzel olsa tabiki yazarım ama beğenmiyorum her mesajıma öle olmaması için güzel tasarımlar olması gerekiyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2014 Saat: 22:17)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sadece yazı yazmışın + sizin açalşmalarınız güzel olsa tabiki yazarım ama beğenmiyorum her mesajıma öle olmaması için güzel tasarımlar olması gerekiyor...

Tamam Neyse Arkdaşız Demi Ben Kimseyle Küs Kalamam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2014 Saat: 22:17)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sadece yazı yazmışın + sizin açalşmalarınız güzel olsa tabiki yazarım ama beğenmiyorum her mesajıma öle olmaması için güzel tasarımlar olması gerekiyor...

Kardeim TryAgainin Dediğine Bende Katılıyorum BiTasarım Yapsak Kötü Geliştirilmeli Ondan Sonra Basit Kendi Çalışmana Gelince Hiçbişey yok demi sen kendine bi düzen ver öneriler söyle tamamı mesela adam bi avatar koymuş basit geliştirilebilmeli Öneriler ? Yok ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kavga etmeye devam edecekmisiniz ben forumdayım şu anda..

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/q82/s720x720/533202_232764620205849_1392313190_n.jpg

Açıklama gelebilirmi TryAgain?
Ayrıca Kötü eleştiriye açık değilseniz belirtin. Belirtmeyince birde beğenmeyen beğenmedim diyince "Al al buda kötüyse ........" gibi şeyler yapmanız yasak haberiniz olsun.

Beğenmedim, şöyle şöyle olabilirdi denmeyecek şeyler var. Ney onlar biliyormusunuz? Photoshop hakkında fazla birşey bilmiyorsanız adam sana gelip Beğenmedim git birşeyler öğren mi diyecek? Cıvkını çıkarmayın haa..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-01-2014 Saat: 23:42)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kavga etmeye devam edecekmisiniz ben forumdayım şu anda..

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/q82/s720x720/533202_232764620205849_1392313190_n.jpg

Açıklama gelebilirmi TryAgain?
Ayrıca Kötü eleştiriye açık değilseniz belirtin. Belirtmeyince birde beğenmeyen beğenmedim diyince "Al al buda kötüyse ........" gibi şeyler yapmanız yasak haberiniz olsun.

Beğenmedim, şöyle şöyle olabilirdi denmeyecek şeyler var. Ney onlar biliyormusunuz? Photoshop hakkında fazla birşey bilmiyorsanız adam sana gelip Beğenmedim git birşeyler öğren mi diyecek? Cıvkını çıkarmayın haa..

Sakin reis :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping