https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temayı xml çevirin süper
yaw dedini anladımda sen images'emi attın dostaları
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeşim images,e atmıştır bende zaten images,e atabilsem sorun yok atıyorum olmuyor nasıl yaptın acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah muhabbetinizi arttırsın beyler çay kahve ?
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya bide bişi sorcam o butonları olmayan yerleri buton ekleyerek verebilirmsiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2013 Saat: 16:18)Batuhan HD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yaw dedini anladımda sen images'emi attın dostaları
Kardeşim Arkadaşta St.10tl.net FTP'si Var. Temaların Resim Dosyalarını Oraya Atıyor ve Gerekli Düzenlemeyi Sağlıyor.
(30-12-2013 Saat: 16:26)coyderleş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim images,e atmıştır bende zaten images,e atabilsem sorun yok atıyorum olmuyor nasıl yaptın acaba?
Sen nasıl atıyorsun? 10tl.net dışı destek mi alıyorsun..
(30-12-2013 Saat: 16:40)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Allah muhabbetinizi arttırsın beyler çay kahve ?
Ben Bir Türk Kahvesi Alayım Orta Şekerli.
(30-12-2013 Saat: 16:56)coyderleş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ya bide bişi sorcam o butonları olmayan yerleri buton ekleyerek verebilirmsiniz?
Postbit Şablonlarından Butonları Düzeltebilirsin. FORUMDA Gerekli Aramayı Yapın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping