Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Psd ?
Arkadaşlar Psd Nedir ?
Tema,Rank vb.Şeylerin O Kişinin Yaptığı Bişeyde Ne Onu Anlamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
psd yaptığın çalışmayı kaydetip tekrar ordan açman demektir
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-12-2013 Saat: 01:10)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: psd yaptığın çalışmayı kaydetip tekrar ordan açman demektir

Mesela Ben Şimdi Tema Yaparken Temayı Videoya Alıp O Videoyu Ona Kanıt Olarak Verirsem PSD Olur Mu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
temayı defaulttan yaparsınız eğer photoshoptan çizip videoya alıp kanıtı göstermek istiyorum diyorsan olabilir veyatta psdnin resmini çekersiniz kanıt olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mesela photoshop programından bişey çizdin işin çıktı gidiceksin ama çok güzel oldu kaydet deyip photoshop ile kaydet deyip kaydedebilirsiniz geldiğinizde ise photshopu açıp seçeneklerden aça tıklayıp kaydettiğiniz psd seçerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ..
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-12-2013 Saat: 01:11)xsametx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-12-2013 Saat: 01:10)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: psd yaptığın çalışmayı kaydetip tekrar ordan açman demektir

Mesela Ben Şimdi Tema Yaparken Temayı Videoya Alıp O Videoyu Ona Kanıt Olarak Verirsem PSD Olur Mu ?

Sen tamamen olayı yanlış anladın PSD kelimesi kanıt terimi değildir Photosshop programında yaptıklarınızı kaydetmektdir. Bütün layerleri ile.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PSD Photoshopta Yapılan İşlemi Kaydetme Sırasında Kullanılan Formattır. Aynı Androidin APK'sı Gibi Photoshop'unda PSD'si Mevcut.
PSD'li Dosyalar Photoshopta açılır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer PSD formatını bozmadan değişiklik yapmak isterseniz Uygun Photoshop versiyonu kullanmalısınız. Alternatif olarak GIMP programı da PSD dosyalarını açabilmektedir:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping