Arkadaşlar Psd Nedir ?
Tema,Rank vb.Şeylerin O Kişinin Yaptığı Bişeyde Ne Onu Anlamadım.
Psd ?
|
Arkadaşlar Psd Nedir ?
27-12-2013 Saat: 01:10
psd yaptığın çalışmayı kaydetip tekrar ordan açman demektir
27-12-2013 Saat: 01:13
temayı defaulttan yaparsınız eğer photoshoptan çizip videoya alıp kanıtı göstermek istiyorum diyorsan olabilir veyatta psdnin resmini çekersiniz kanıt olur.
27-12-2013 Saat: 01:16
Mesela photoshop programından bişey çizdin işin çıktı gidiceksin ama çok güzel oldu kaydet deyip photoshop ile kaydet deyip kaydedebilirsiniz geldiğinizde ise photshopu açıp seçeneklerden aça tıklayıp kaydettiğiniz psd seçerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ..
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
27-12-2013 Saat: 01:34
(27-12-2013 Saat: 01:11)xsametx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(27-12-2013 Saat: 01:10)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: psd yaptığın çalışmayı kaydetip tekrar ordan açman demektir Sen tamamen olayı yanlış anladın PSD kelimesi kanıt terimi değildir Photosshop programında yaptıklarınızı kaydetmektdir. Bütün layerleri ile.
27-12-2013 Saat: 01:56
PSD Photoshopta Yapılan İşlemi Kaydetme Sırasında Kullanılan Formattır. Aynı Androidin APK'sı Gibi Photoshop'unda PSD'si Mevcut.
PSD'li Dosyalar Photoshopta açılır.
27-12-2013 Saat: 14:16
Eğer PSD formatını bozmadan değişiklik yapmak isterseniz Uygun Photoshop versiyonu kullanmalısınız. Alternatif olarak GIMP programı da PSD dosyalarını açabilmektedir:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|