Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artık Kilitlemeyin :(
Arkadaşlar konu açıyorum. İlk 7'den fazla rütbe istenmiyormuş o yüzden kitlendi. Tamam bunda sorun yokta. Daha sonra bir konu daha açtım bir önce kilitlenen konunun linkini attım bu sefer doğru olmadığı için kilitlendi. Aynısını buraya taşıyorum 7 TANE RÜTBE istiyorum. BİLGİNİZE
Öncelikle merhaba. Başlıktan da anlaşıldığı gibi forumum için rütbeye ihtiyacım var. Fakat fazla konu olmasını istemedim benim bir sorunum daha var. Konu açıldığı zaman sol tarafta konuyu açan kişinin avatarı, tuttuğu takımı, yaşı vs. onlar görünüyor fakat ona güzel bir tema yapamadım. Eğer bildiğiniz KONU varsa buradan atabilirseniz sevinirim.

Şimdi gelelim asıl sorunuma.
Ben açtım forumumu fakat rütbe olmayınca olmuyor. Forumda bir eksiklik oluyor. Bu yüzden ben konu konu gezdim beğendiklerimde oldu beğenmediklerimde. (Tarzım olmayanlar yani)

Galiba standart bir form var herkes onu yazmış. Bende onu yazıyorum. Ara ara böyle keser nasıl istediğimi ayrıntılı bir şekilde yazarım.

Forum URL : http://www.forumistanbul.10tl.net
Forumun Amacı : Her konuya sahip bir forum olmak. Sağlıktan Oyun Hileleri, Tariflerden CSS kodlarına kadar. (Daha sonra inşallah daha iyi bir hostlara , domainlere geçmek nasip olur. :) )
İstek : Forumumda rütbeler var. Bu rütbelerin ayrı renkleri olmasını istiyorum. Hem sahip olduğu renk ile gösteririm hemde yanına yazarım.

Üye = Gri
Banlı = Siyah (Banned yazabilir. Nasıl Hoş görünüyorsa)
Aday Moderatör = Sarı

Moderatör = Mavi
Süper Moderatör = Mor
Co-Admin = Yeşil (Ne açık yeşil, Ne koyu yeşil)
Admin = Kırmızı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bir şey anlamadım .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üye = Gri
Banlı = Siyah (Banned yazabilir. Nasıl Hoş görünüyorsa)
Aday Moderatör = Sarı
Moderatör = Mavi
Süper Moderatör = Mor
Co-Admin = Yeşil (Ne açık yeşil, Ne koyu yeşil)
Admin = Kırmızı

bunları istiyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlığı artık kiltlemeyin :(

yapınca başka bir şey sandım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Buyurun:
coadminw.png
adminlo.png
28768110.png
bannedgp.png
adaymod.png
moderatrz.png
smodc.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2012 Saat: 05:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Buyurun:
coadminw.png
adminlo.png
28768110.png
bannedgp.png
adaymod.png
moderatrz.png
smodc.png

Çok teşekkür ederim. :) Repini veriyorum. Benimle çok ilgilendin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuya uygun başlık kullanınız.Normalde konunun cevaplanmaması gereklidir.Sayın rayray93 adlı kullanıcı bu konulara lütfen dikkat ediniz!.
(2.Sözlü Uyarıdır.)
(25-01-2012 Saat: 04:30)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bir şey anlamadım .

(25-01-2012 Saat: 05:16)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlığı artık kiltlemeyin :(

yapınca başka bir şey sandım :D

Gereksiz post kasmayınız!..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-01-2012 Saat: 06:14)MaJeZiK. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuya uygun başlık kullanınız.Normalde konunun cevaplanmaması gereklidir.Sayın rayray93 adlı kullanıcı bu konulara lütfen dikkat ediniz!.
(2.Sözlü Uyarıdır.)

Sürekli açıp açıp duruyordu.
zaten kurallara göre açsada yapacaktım fazladan post kasılmadan halleldildi.

Konu kilit??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping