Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aynı Sorun Lütfen Yardım
Arkadaşlar Önceden Açmıştım Konuyu O Olmuştu Fakat Yanlışlıkla Temayı Sİldim Şimdi Tekrar Yapınca Aynı Sorun Çıktı Lütfen Yardım Edin Bilmeyenler ve de Çözmek isteyenler buyrun resim ve sorun bunu nasıl kaldırırım index de yok headerde de yok

vd5fd.png

he bide

vd8jx.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şablonlarda aslında Ana Sayfa Şablonları vardır. Onun içinde index var. Ordan bulunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
index Den Bulmaniz Lazim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP > Şablon & Stil > Şablonlar > Anasayfa Şablonlar > index

Gir Ve {$header} Bunu Bul Yada F3 yapıp {$header} yaz çıkar

Sonra {$header} yerini Bulunca 2 Kere Enter Tuşuna Basarak Aşşağı inin ve Bu Kodu Yazın :

Kod:
<center><a href="Buraya Tıklandığında Gidilcek Yerin Linki"> <div class="duyurum"><font color="Rengi Seçin" size="5"><span style="text-shadow: 0px 0px 8px ;"><b>Ve Mesajınızı Seçin</b></span></font></div></a>

Ve Gereksiz ama Yinede Veriyim

Admin KP > Şablon & Stil > Şablonlar > Anasayfa Şablonlar > index

yapıp {$header} Bunu Bul Yada F3 yapıp {$header} yaz çıkar

Sonra {$header} yerini Bulunca 2 Kere Enter Tuşuna Basarak Aşşağı inin ve Bu Kodu Yazın :

Kod:
<div class = "Teşekkür"><a href ="LİNK VERİN#"><font color = "#b10202" size="3"><span style="text: 0px 0px 3px ;"><font color = "Green" size="3">{$stats['numusers']} </span></font></a>Üyesi <font color = "Orange" size="3">{$stats['numthreads']} </span></font></a>Konusu <font color = "purple" size="3">{$stats['numposts']} </span></font></a>Mesajı <font color = "black" size="3"><span style="text: 0px 0px 3px ;"><font color = "Blue" size="3">İle Her Dakika Dahada Büyüyoruz.  Teşekkür Ederiz</div>

Bu Yukardaki Kod ..... Üyesi ..... Konusu ..... Mesajı İle Her Dakika Dahada Büyüyoruz.

Kodu Siz Bunu Yapıştırın Forum Ayarlarından Kendi Ayarlar Mesela :

194 Üyesi 374 Konusu 3795 Mesajı Gibi Ayarlar.

Olursa +1 rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-12-2013 Saat: 00:18)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şablonlarda aslında Ana Sayfa Şablonları vardır. Onun içinde index var. Ordan bulunuz.

Yok işte lanet olası şeyi bulamıyorum :(

Konu kilit lütfen sorun çözüldü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping