Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 Tane Resim Yaptım
1. http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7t0u.jpg

2. http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7t1t.jpg

2.ci Biraz Kötü oldu ama düzelticem hatalarımı söylerseniz iyi olır :)
şimdiden teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gelişmeli..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit olmuş. Emek verilmemiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Videolari Izlemeden Gelisemessin :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Hepinize
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba Metinn,

Öncelikle çalışmalarının geliştirilmesi gerektiğini söylemeliyim. Bu konuda sana naçizane birkaç önerim olacak.

1- Arkaplanı karanlık resimler veya koyu renkler seçtiğinde renkleri buna ters seçmen çalışmayı daha güzel gösterecektir. Siyah bir zemin üzerine koyu mavi yazdığın yazı görünmüyor ve göz yoruyor. Haliyle göze de güzel gelmiyor.

2- Çalışmalarına resim ekleyeceksen, eklediğin resimler çalışman ile ilişkili olmalıdır. İlk resimde ki kırmızı abstractların ne olduğunu hala anlayamadım. Eklediğin resimlerin arka planlarını mutlaka temizlemelisin. İkinci resimde kadının arkasında ki beyazlık tüm çalışmayı kötü hale getirmeye yeterli.

3- Yazı renklerini alakalı seçmen daha güzel olacaktır. Sarı, Lacivert ve kırmızı uyumlu renkler olmadığı için resimde alakasız görüntü oluşmasına yol açmış. Renklerin uyumunu transparant değerlerini düşürerek sağlayabilirsin. Birazda zamanla oluşacak bir şeydir.

4- Bir çalışmada bağımsız yazılar varsa mümkün olduğunca aynı fontu kullanmamaya çalış. Baskın fontları dikkat çekmek istediğin yazıda tercih ediyorsan diğer yazılara daha pasif fontlar tercih edebilirsin. Metinn yazısı bu font ile oluyorsa Design ve destek.10tl.net basit bir font ile yazılabilirdi.

Önerilerim bunlar. Yeni çalışmalarını bekliyorum. Kolay gelsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimler Çok Kötü Olmuş Photoscape`den Mi Yaptınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gelişmeli + photoscape den yapma :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: