06-12-2013 Saat: 14:00
(Son Düzenleme: 06-12-2013 Saat: 14:00, Düzenleyen: Secilmis42.)
Merhaba Arkadaşlar;
-> MyBB Kopyalama rengi nasıl değiştirilir.
Aşağıdaki kodu -> Temalar ve Şablonlar -> Temalar -> Kullandığınız Tema -> Global.css -> En sona koyun ve kaydedin.
Verdiğim kod sizde varsa sorun yoktur. Ordanda düzenlemeler yapabilirsiniz. Ben yinede paylaşıyım dedim.
NOT: Arkadaşlar yukarıdaki kodda 2 tane background:#c00; Kodu var. Bu koddaki yeşil olan yeri iStediğiniz renk koduyla değiştirebilirsiniz. Değiştirdiğiniz renk sizin kopyalama renginizdir.
Ne İşe Yarar (Anlamayanlar)
+ Bir yazıyı alıntı yaparken kopyalarsınız demi, işte kopyalarken çıkan mavi rengi bu kod sayesinde değiştirebiliyorsunuz.
+Verdiğim siteden iştediğiniz renkleri seçerek kopyalama rengini ayarlayabilirsiniz.
+ Aşağıdaki mavi renki kendi sitenizde ayarlayabilirsiniz.
Alıntıdır...
-> MyBB Kopyalama rengi nasıl değiştirilir.
Aşağıdaki kodu -> Temalar ve Şablonlar -> Temalar -> Kullandığınız Tema -> Global.css -> En sona koyun ve kaydedin.
Verdiğim kod sizde varsa sorun yoktur. Ordanda düzenlemeler yapabilirsiniz. Ben yinede paylaşıyım dedim.
Kod:
*::-moz-selection {
background: none repeat scroll 0 0 #A31D49;
color: #FFFFFF;
}
*::selection {
background: none repeat scroll 0 0 #A31D49;
}
a::-moz-selection {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
}
a::selection {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
}
NOT: Arkadaşlar yukarıdaki kodda 2 tane background:#c00; Kodu var. Bu koddaki yeşil olan yeri iStediğiniz renk koduyla değiştirebilirsiniz. Değiştirdiğiniz renk sizin kopyalama renginizdir.
Ne İşe Yarar (Anlamayanlar)
+ Bir yazıyı alıntı yaparken kopyalarsınız demi, işte kopyalarken çıkan mavi rengi bu kod sayesinde değiştirebiliyorsunuz.
+Verdiğim siteden iştediğiniz renkleri seçerek kopyalama rengini ayarlayabilirsiniz.
+ Aşağıdaki mavi renki kendi sitenizde ayarlayabilirsiniz.
Alıntıdır...