Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasıl Yaparım
Merhabalar forumum için bişey istiyorum .

Acaba Bir Banlı Kullanıcının Forumdan Çıkış yapmasını istemiyorum çıkış yapıp birdaha gelmesini istemiyorum nasıl engelleyeceğim ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öyle bir sisteminiz var beni banladı ortağın çıkış yapamıyorum ama Çerezleri silsem geri kayıt olurum başka yolu yok bunun .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2013 Saat: 18:01)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öyle bir sisteminiz var beni banladı ortağın çıkış yapamıyorum ama Çerezleri silsem geri kayıt olurum başka yolu yok bunun .

Destek.10tl.nette bu var . Hem Senin Bizim forumumuzda artık işin olmaz kaç tane fake hesap açtın hayatta dönemezsin biz sadece ve sadece banlarız seni o kadar .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burdaki sistemde öyle değil ilk çerezleri sil + modemi resle yeni hesap aç yani bi yolu yok olsa bende yapıcam
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kavga Etmeyin. Diğer Forumlarda Olan Şeyleri Buraya Bulaştırmayın. Normalde Plugin Mevcut ancak Plugin Listesinde Yok..
Konu Açarak Plugin İsteğinde Bulunabilirsiniz + Başlığı Değiştirin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping