Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.com yönlendirme için bir sorum var
Merhaba dostlar,

Eminem'in Türkiye fanlarını toplamak amacıyla bir forum kurmak istiyorum 10tl.net'ten. Kurduktan sonrada .com yönledirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Bu konuda bana anlatabilirmisiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yönlendirme yapmak yasaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolasın cevap için :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2013 Saat: 17:15)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yönlendirme yapmak yasaktır.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

Bir bilişim şirketinden .com domain satın alıp yönetim panelinden yönlendirme yapabilirsiniz. Zaten bilişim şirketleri canlı destek ile size anlatabilirler.

Bitiminde siteadresi.com yazdığınızda forumadresi.10tl.net e yönlendirir. Ancak siteadresi.com/stats.php yazdığınızda forumadresi.10tl.net/stats.php ye yönlendirmez. Yani sadece ana sayfa yönlendirilir.

Eğer tüm sayfaların yönlendirilmesini istiyorsanız [url=http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=1]admin ile iletişime geçip ns bilgilerini alabilirsiniz.

Kolay gelsin.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping