Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 8 Kapatma Düğmesi Nerede ?
Kaç gündür laptopun fişini çekerek kapatıyorum

999638_1434356786784507_701672162_n.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D ahahaha :D nettenn arastır ama çok komik :DD
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
fareni ekranın sol üstüne getir
ayarlar de
güçe tıkla kapat de bu kadar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
masaüstüne gel sağ alt koşe gel dişli işaretine tıkla ayarlarda olabilir güç var orada tıkla orada pc kapat var.yada alt+f4 basık tut yada açma kapama düğmesine basık tut
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-11-2013 Saat: 21:25)Batuhan HD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D ahahaha :D nettenn arastır ama çok komik :DD
Ben burada komik birşey göremedim.
(16-11-2013 Saat: 21:26)AliKaraTekin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: fareni ekranın sol üstüne getir
ayarlar de

Teşekkür ederim.

(16-11-2013 Saat: 21:25)Batuhan HD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D ahahaha :D nettenn arastır ama çok komik :DD

(16-11-2013 Saat: 21:26)AliKaraTekin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: fareni ekranın sol üstüne getir
ayarlar de

(16-11-2013 Saat: 21:27)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: masaüstüne gel sağ alt koşe gel dişli işaretine tıkla ayarlarda olabilir güç var orada tıkla orada pc kapat var.yada f4 basık tut yada açma kapama düğmesine basık tut

Teşekkürler mustafa abi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fareyi Sağ Üst Tarafa Gotur Dikat Et Sag Taeafta 4 Icon Cikcak En Alttakine Bas Cikab Yerden Guc E Bas Sonra Kapata Bas Oordan ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlangıç Menüsünde Kendi İsmine Basıpta Çıkan Menüden Kapatabilirsin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping