Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProGraphic Design Theme
Uzun zaman sonra ilk temam . Kötü bir tema diye düşünüyorum. İsteyen kullanabilir. Apart temanın düzenlenmiş halidir.

header

twv9m.png

footer

twvbj.png

konu

twvc8.png

konu footer

twvdg.png

Ek Dosyalar
.rar   ProGraphic Design.rar (Dosya Boyutu: 17.59 KB / İndirme Sayısı: 33)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş Eline Sağlık

Tek Eksik

Konu Açtığında

Ad:
Konu Sayısı:
Rep Puanı
Gibi Yazmıyo Yazsa Çok İyi
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence gördüğüm güzel temalardan biri...Postbit biraz basit kaldığını düşünüyorum üstünde çalışmayı düşünüyor musunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-10-2013 Saat: 21:40)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş Eline Sağlık

Tek Eksik

Konu Açtığında

Ad:
Konu Sayısı:
Rep Puanı
Gibi Yazmıyo Yazsa Çok İyi

şu an dedikleriniz temada mevcut lütfen resimlere güzelce bakın göreceksiniz .

(25-10-2013 Saat: 21:40)Thecrack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence gördüğüm güzel temalardan biri...Postbit biraz basit kaldığını düşünüyorum üstünde çalışmayı düşünüyor musunuz?

Postbit zaten mevcut ben bu temaya şekil verir diye kullandım.Çalışmayı düşünmüyorum

(25-10-2013 Saat: 21:40)Thecrack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence gördüğüm güzel temalardan biri...Postbit biraz basit kaldığını düşünüyorum üstünde çalışmayı düşünüyor musunuz?

Postbit zaten mevcut ben bu temaya şekil verir diye kullandım.Çalışmayı düşünmüyorum

(25-10-2013 Saat: 21:43)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Güzel

teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Tema Olmuş. Kullanılabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-10-2013 Saat: 21:47)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Tema Olmuş. Kullanılabilir.

buyur kardeşim istediğin gibi kullanabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline , emeğine , eline , koluna , ağzına , yüreğine sağlık . Süper Tema Ancak Bir Eksiğin Var Menü olmamış olmuş ta boyutu olmamış onu ayarlasan süper ötesi olur .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Kardeşim.Ben menü de BORDER kodunu kullandığım için kötü gözüküyordur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping