https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek Bekliyorum
Arkadaslar Siteme Ben Bu Yazıyı Eklemedim Nerden Gelmiş Bilmiyorum ve Bu Yazıyı Nasıl Kaldırabilirim Desteklerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

trt9g.png

Sitemde Güvenlik Açığımı Var Sizce Nasıl Düzeltebilirim Çok Acil Yardım Arıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım o yazıyı kaldıramazsın tek senin sitende yok o yazı bütün 10TL.NeT Sitelerinde mevcut. Ancak admin Tarafından kaldırılır..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2013 Saat: 15:00)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım o yazıyı kaldıramazsın tek senin sitende yok o yazı bütün 10TL.NeT Sitelerinde mevcut. Ancak admin Tarafından kaldırılır..

Hmm Peki Teşekkür Ederim Demekki Farkedemedim İlk Kurduğumda ve Birde Yeni Konu Açmadan Birşey Sormak İstiyorum Konuları Silemiyorum Nedendir Biliyormusunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Başlığını Bu Şekilde Yapmaya Devam Ederseniz Destek Alamayacaksınız. Konu İçeriğini Açıklayan Başlık Kullanın (örn : Kurban Bayramı Notunu Kaldırma ) Gibi.
Diğer Sorunuz Cevabı da Admin KP'den Gruplar'dan Admin İzinlerine Girin. Kendi Konularını Silebilir Seçeneğini İşaretleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2013 Saat: 15:04)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu Başlığını Bu Şekilde Yapmaya Devam Ederseniz Destek Alamayacaksınız. Konu İçeriğini Açıklayan Başlık Kullanın (örn : Kurban Bayramı Notunu Kaldırma ) Gibi.
Diğer Sorunuz Cevabı da Admin KP'den Gruplar'dan Admin İzinlerine Girin. Kendi Konularını Silebilir Seçeneğini İşaretleyin.

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu Kaldırılmasını Bende İstiyorum Ama Bizim Yapcağımız Bir Şey Yok
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten kurban bayramı bitti admin de oradaki yazıyı kaldırır sadece bekleyin :) Özel günlerde oralarda yazı olur Örn. Kurban bayramı, Zafer Bayramı vb.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2013 Saat: 15:24)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten kurban bayramı bitti admin de oradaki yazıyı kaldırır sadece bekleyin :) Özel günlerde oralarda yazı olur Örn. Kurban bayramı, Zafer Bayramı vb.

Merhaba Ben Kendi Konularımı Mesajlarımı Silemiyorum Bunun Nedeni Nedir Biliyormusunuz Üstte Bölüm Şefi Böyle Yap Düzelir Dedi Yaptım Düzelmedi Hala Yardım Bekliyorum Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping