https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neo Glow Tema
Merhaba Arkadaşlar ,

PlyFrm.10tl.net

Neo Glow teması var ancak kategori yanına CzonForum.com.nuBu şekilde ki gibi simge istiyorum ve tema da Konu düzenleme ,Yeni konu yerlerinin resimleri gözükmüyor Bunu düzeltebilicek var mı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CzonForum direk com.nu açmıs 10tl.net le alakası yok yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 19:25)HardDrinker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CzonForum direk com.nu açmıs 10tl.net le alakası yok yani
Demek istediğim şey , Ordaki gibi istiyorum yapabilicekler için diyorum ok ;) ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benle düzgün konuşmayı öğren önce ok lu moklu konuşma
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 19:32)HardDrinker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benle düzgün konuşmayı öğren önce ok lu moklu konuşma
Nasıl konusacağıma sen değil ben karar veririm konuma cevap yazma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burası bir destek formu kimseye emir veremessiniz,düzgün konuşmak zorundasın işine gelmiyorsa destek bekleme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senden yardım isteyen olmadı ayrıca ilk oklu moklu fln derken sen başlattn ;) konuma yazı yazmanı istemiyorum senden yardım almak istemiyorum ok ? başkası gelir bulur ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temadan kaynaklı olabilir yöneticisinden temasını iste
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 19:46)MeriCT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temadan kaynaklı olabilir yöneticisinden temasını iste
ByBerkay bu temayı yapan bu forumda da görmüştüm aslında ama işte bulamadm sonradan .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 19:32)HardDrinker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benle düzgün konuşmayı öğren önce ok lu moklu konuşma

Uygunsuz bir konuşma göremedim burada.

--> Her Kategoriye Ayrı Ayrı İkon Vermek

--> Kategorilerin Yanındaki İkonları Değiştirmek(On,Off,Offlock İkonları Değiştirmek)
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 20:31)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

--> Kategorilerin Yanındaki İkonları Değiştirmek(On,Off,Offlock İkonları Değiştirmek)
Yapamadığım için yardım alıyorum zaten ayrıca biz aramızda ki sorunu hallettik .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 20:35)INerwowy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-09-2013 Saat: 20:31)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yapamadığım için yardım alıyorum zaten ayrıca biz aramızda ki sorunu hallettik .

Zaten yönetici sorunu çözün yada kapatın demedi haklı olarak seni yanına aldı ama anlamayana davul zurna az.Efendi ol burada laubali laubali konuşmalara girme.Bu ilk ve son uyarım diğeri için şansın olmaz !
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform