23-08-2013 Saat: 20:24
Nasıl Olmuş Arkadaşlar İlk Giriş Paneli Tasarımımdır..

HayaLeT Giriş Paneli Çalışması v1
|
23-08-2013 Saat: 20:24
Nasıl Olmuş Arkadaşlar İlk Giriş Paneli Tasarımımdır..
![]()
23-08-2013 Saat: 20:25
Gelişebilir..
kardeş yazı fontları güzel değil icon'lar bişey ifade etmiyo Bence :(
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
23-08-2013 Saat: 20:27
23-08-2013 Saat: 20:31
Daha doğrusu senin için acemice olmuş :) senden daha iyileri çıkabilr
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
23-08-2013 Saat: 20:35
23-08-2013 Saat: 20:37
(Son Düzenleme: 23-08-2013 Saat: 20:37, Düzenleyen: Time Traveler.)
İlk denemen olabilir ama grafiklerin ilk değil. O yüzden pek ilk kısmına takılmıyorum. Öncelikle stiller olmamış. Stil kesinlikle kullanmamanı öneririm. Yazı fontu tek bir tane kullan. Bir tane güzel belirle ve tamamını onla yap. Ve düzgün bir yazı fontu seç (Örn: Tahoma, Arial, Verdana vb.). İkonlar olmamış. Kaliteli ikonlar bulman gerekli ve resimleri küçültürken CTRL+t ye bastıktan sonra Shift tuşuna basılı tutarak köşeden orantılı küçült. Ve sakın unutma yazı boyutunu eşit yap. Başlık çok büyük olmamalı. Kullanıcı adı ve şifre yazılarının boyutu eşit olmalı ve büyük olmamalı (Taşmamalı). Ve biraz araştır, örnek kullanıcı girişi panellerine bak (profesyonel olanlara). Beni hatırla ve şifrenizi unuttunuz yazısını hiç bir yerde o kadar büyük gördün mü ? görmedin. O zaman onları bütün yazılardan küçük yapıcaksın ve eşit olucak. Arkaplanda da uyumlu renkler kullan. Ve hiçbir zaman unutma "Beyaz Candır!". Parlak renkler de kullanma. Kırmızıysa biraz soldur ister açık kırmızıya kaçsın ister bordoya. Başarılar.. Yeni tasarımını ilgiyle bekliyorum.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]()
23-08-2013 Saat: 20:38
(23-08-2013 Saat: 20:37)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk denemen olabilir ama grafiklerin ilk değil. O yüzden pek ilk kısmına takılmıyorum. Öncelikle stiller olmamış. Stil kesinlikle kullanmamanı öneririm. Yazı fontu tek bir tane kullan. Bir tane güzel belirle ve tamamını onla yap. Ve düzgün bir yazı fontu seç (Örn: Tahoma, Arial, Verdana vb.). İkonlar olmamış. Kaliteli ikonlar bulman gerekli ve resimleri küçültürken CTRL+t ye bastıktan sonra Shift tuşuna basılı tutarak köşeden orantılı küçült. Ve sakın unutma yazı boyutunu eşit yap. Başlık çok büyük olmamalı. Kullanıcı adı ve şifre yazılarının boyutu eşit olmalı ve büyük olmamalı (Taşmamalı). Ve biraz araştır, örnek kullanıcı girişi panellerine bak (profesyonel olanlara). Beni hatırla ve şifrenizi unuttunuz yazısını hiç bir yerde o kadar büyük gördün mü ? görmedin. O zaman onları bütün yazılardan küçük yapıcaksın ve eşit olucak. Arkaplanda da uyumlu renkler kullan. Ve hiçbir zaman unutma "Beyaz Candır!". Parlak renkler de kullanma. Kırmızıysa biraz soldur ister açık kırmızıya kaçsın ister bordoya. Başarılar.. Yeni tasarımını ilgiyle bekliyorum. Bilgiledirmeniz Teşekkürler..
23-08-2013 Saat: 20:42
Daha güzel yapabilirsin..Görüntü kalitesi pek iyi değil.
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
23-08-2013 Saat: 20:43
fena değil
24-08-2013 Saat: 13:04
aslında arka plan rengi saydam olup temanın rengini alsa daha güzel olur benim fikrim bu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|