Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Sorum Olacaktı
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi mesela ben forumumda bir tema kullanıyorum bu temada postbit üstte ama ben sol yan tarafa aldım yada üst bölümde Portal bölümü var ben oradan Portalı kaldırdım bunlar bir sorun teşkil eder mi bunu sorma sebebim tema konularında tema üzerinde değişiklik yapmayın vs vs yazıyor ben bunları değiştirince sorun olur mu :) Teşekkür ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
portalda değişiklik yapabilirsiniz ama footeri ellemeyin benden söylemesi aksi taktirde forumunuz silinebilir footeri ellemediğiniz sürece sorun çıkmaz :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2013 Saat: 03:06)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: portalda değişiklik yapabilirsiniz ama footeri ellemeyin benden söylemesi aksi taktirde forumunuz silinebilir footeri ellemediğiniz sürece sorun çıkmaz :)

Yok yok dediğim gibi sadece Portal kısmını ve Postbit bölümünü sol tarafa almak istiyorum geri kalan hiç bir şeyi değiştirmem cevabınız için teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenizde hiçbir sıkıntı olmayacaktır. ancak footeri ellerseniz büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. o sadece önemlidir. istediğiniz footeri - portalı kullanma hakkınız var. ancak. footerdaki şeyleri silmeyin.

saygılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İstediğiniz Yeri Değiştirmekte Özgürsünüz Hatta Temayı Komple Yeni Tema Gibi Yapın ancak Arkadaşında Dediği Gibi Sadece Footer'daki Yapımcı ve Mybb Linklerini Ellemeyin. Aksi Halde Hiçbir Mybb Forumundan Destek Alamamakla Beraber Forumunuz Silinir yada Kapanır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim arkadaşlar emeğe her zaman saygım var o bölümü silmem tema yapımcılarını falan dediğim gibi ufak değişiklikler Postbit vs vs
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping