https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Sitesi İçin rank Seti !
oyunkonsolum.10tl.net sitesine uygun güzel bir rank seti yaparmısınız ? en güzel olanı seçmek zorundayım şunun gibi olsun her rankın ayrı resmi olsun mesala
solda bir oyun resmi sağında grup ismi

maxpayne.png

bu bi siteden aldım şimdi rankları o siteden almayayim dedim bunun gibi yaparmısınız ? soldaki resim yuvarlak olsun ve biraz daha büyük olsun net olsn paintten yapmayın :D

ADMIN - KOYU KIRMIZI
SUPER MOD - KOYU MAVI
MODERATOR - KOYU YESIL
DENEME MODERATOR - ACIK YESIL
BANNED - SIYAH
CAYLAK - ÜYE - NORMAL ÜYE - AKTİF ÜYE - TAM ÜYE - ÇALIŞKAN ÜYE - SÜPER ÜYE BUNLARIN HEPSİ TURUNCU OLSUN AMA BELLI OLSUN AYNI ADMIN GIBI YANDA YUVARLAK RESIM SAGINDA TURUNCU CAYLAK - UYE VB. OLSUN
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hemen Yapıyorum ...

Beceremedim :P Yetkililere Söylersen İyi Olur Onlar Online Olunca Yaparlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 15:06)LegendKinq21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hemen Yapıyorum ...

canın sağolsun bosver :D aslında kolay ama bende yapamam o kadar yetnekli değilim :D ama bu ranklar olsa çok güzel olcak forum bide konu açtım benım bilgilerim yukarda yan yatık ben onu nasıl duz yatırcam yanı şöyle
NICK
RANK
BILGILER
.
.
.
olcak bunun sağ tarafındada konu olucak yani bildiğimiz forumlardaki gibi onu nası yapıcam ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=7589

Belki İşine Yarar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 15:18)Psycho Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-07-2013 Saat: 15:06)LegendKinq21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hemen Yapıyorum ...

canın sağolsun bosver :D aslında kolay ama bende yapamam o kadar yetnekli değilim :D ama bu ranklar olsa çok güzel olcak forum bide konu açtım benım bilgilerim yukarda yan yatık ben onu nasıl duz yatırcam yanı şöyle
NICK
RANK
BILGILER
.
.
.
olcak bunun sağ tarafındada konu olucak yani bildiğimiz forumlardaki gibi onu nası yapıcam ?

Bilmiyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping