Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paypaldan anlayanlar ?
Arkadaşlar paypal hesabımı açtım ve aklıma takılan sorular var ?

1-) Paypal hesabımı değişik ad ve soyad girererk yani gerçek adımı ve soyadımı girmeyerek açtım aynı zamanda adres bilgileri falan da çok doğru değil bir sorun olur mu?

2-) Paypal hesabımı bireysel hesap ileaçtım ama şuanda premier hesap ta ve bu kendiğinden olmuş normal mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer gerçek adınızı yazmadıysanız gelen postacı sizin adınızı değil yazdığınız adı söyler ya da bankaya yatınca vs,adres doğruluğu olmalıdır,%100 adres dogru olmalıdır paranızı normal paraya çevirmek istiyorsanız nahapacaksınız?
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-07-2013 Saat: 23:36)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer gerçek adınızı yazmadıysanız gelen postacı sizin adınızı değil yazdığınız adı söyler ya da bankaya yatınca vs,adres doğruluğu olmalıdır,%100 adres dogru olmalıdır paranızı normal paraya çevirmek istiyorsanız nahapacaksınız?

yani yeni bir hesap açıp bu hesabımdakilerini oraya yönlendireyim değil mi?

Ama postacıya ihtiyacım yok..bankadan çekerim bankadan da zaten kart ımda gerçek ad ım var..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping