Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skypal Tema v1
Merhaba sayın arkadaşlarım ve üst düzey yetkililer ,

Sizlere kendi yaptığım temayı sunacağım . Tema biraz sade ve yeşil tonlarında oldu . Bu benim 2. temam , heralde 5.6. temalarda dahada profesyonelleşirim diye düşünüyorum :)

Demo Link :

Kod:
http://forumdemo.10tl.net/

İndirmek İçin :
Kod:
http://www.dosya.tc/server11/Rqiewa/SkypalTema.rar.html
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben temayı beğendim. İlk temanıza göre gayet güzel bir tema. En azından düşünce güzel. Fakat şöyle bir durum var ki; günümüzde kullanılan MyBB temaları default görümünden çok uzak hatta diğer forum yazılımlarına ait temalara yakın bir tasarıma sahip. Kısacası Default temadan çok uzak bir tema çizerseniz daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıca konunuz temanız gibi sade olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O Renge O Butonlar Olmamış + Footer Düzeltilmeli + Geliştirilebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-06-2013 Saat: 02:04)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben temayı beğendim. İlk temanıza göre gayet güzel bir tema. En azından düşünce güzel. Fakat şöyle bir durum var ki; günümüzde kullanılan MyBB temaları default görümünden çok uzak hatta diğer forum yazılımlarına ait temalara yakın bir tasarıma sahip. Kısacası Default temadan çok uzak bir tema çizerseniz daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıca konunuz temanız gibi sade olmuş :)

Beğendiğiniz için teşekkür ederim , fakat ben daha bunları yeni öğrenmeye başladığım için fazla şeyler bilmiyorum . Alışmaya çalışıyorum . İnşallah 1 haftaya kadar güzel bir tema çıkarıcam :)

(27-06-2013 Saat: 02:04)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O Renge O Butonlar Olmamış + Footer Düzeltilmeli + Geliştirilebilir.

Yorumun için sağol.Butonlar gerçekten olmamış
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Begenmedım acıkcası , dıger temanda senden daha ıyı bır seyler beklıyorum...
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-06-2013 Saat: 09:16)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Begenmedım acıkcası , dıger temanda senden daha ıyı bır seyler beklıyorum...

Doğrudur . Yorumun için teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline Sağlık Fena Değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform