Yorum Sayısı: 31
Konu Sayısı: 14
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
SilentHell
SanalPara (SP): 0 SP
http://merlin.10tl.net/ bu sitedeki rütbeler tamamen alıntı hatta sitemden!!!!!! kr0waz.10tl.net hatta ben oguzhanturk oguzhanturk yazıyor her rütbe linkinde arese sesleniyorum lütfen kaldır şu rütbeleri itiraz etme hayır alıntı değil diye !! yemin ederim ki alıntıdır!
Yorum Sayısı: 144
Konu Sayısı: 20
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
rsmalee
Yanlış anlaşılmasın bu rütbelerin tasarımcısı ben değilim yabancı birisi sahibi bende bir site için düzenlemiştim .
Yorum Sayısı: 568
Konu Sayısı: 28
Rep Puanı:
23
1 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
Teknolojik
Arkadaşlar, nedir bu dertleriniz? Ne alıp veremediğiniz var? Her gün mutlaka kavga edip birbirinizi yiyorsunuz. Bu mu sizin örnek davranışınız? Bu mu sizin insanlığınız? Nereye kadar bu böyle? Hiç akıllanmayacak mısınız? Yok o benim yok şu benim falan filan burada debeleniyorsunuz. Böyle mi çözüm bulacaksınız? Böyle mi birbirinize yardım edeceksiniz? Seninse kardeşim ekle kendi Telif Hakkı'nı olsun bitsin. Ne diye uzatıyorsunuz?
Burası dövüş salonu veya meclis değil. Biraz kendinize gelin. Burası destek sitesi. Burada belirli kurallar var. Eğer kavga edecekseniz buraya taşımayın, başka yerde kavga edin. Burası babanızın yeri de değil. Biraz adam olun. Birbirinize saygılı olun.