Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ares !!! Sana Sesleniyorum!!
http://merlin.10tl.net/ bu sitedeki rütbeler tamamen alıntı hatta sitemden!!!!!! kr0waz.10tl.net hatta ben oguzhanturk oguzhanturk yazıyor her rütbe linkinde arese sesleniyorum lütfen kaldır şu rütbeleri itiraz etme hayır alıntı değil diye !! yemin ederim ki alıntıdır!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2011 Saat: 01:45)SilentHell Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://merlin.10tl.net/ bu sitedeki rütbeler tamamen alıntı hatta sitemden!!!!!! kr0waz.10tl.net hatta ben oguzhanturk oguzhanturk yazıyor her rütbe linkinde arese sesleniyorum lütfen kaldır şu rütbeleri itiraz etme hayır alıntı değil diye !! yemin ederim ki alıntıdır!

(24-10-2011 Saat: 03:16)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teklif hakları sana aitse bana msn ulasır ispatını yaparsın yani psd dosyasını yollarsın seve seve rütbe resimleri kaldırırım.

ayrıyettende yazdığın mesajı gordum sitede teklif hakkları konusu okumanız gerekiyor.

ve konu baslıklarınıda bu sekılde acman yasaktır bilginize birdaha bu sekılde uyarı almazsın uyarı puanı alırsınız bilginize

esenlikler dilerim

Not: ispatlayamadığın sürece rütbe resimleri sana aiit değildir bunuda unutma.

Burada rütbelerin sana ait olduğunu soyluyorsun ama bu rutbeler sana ait değil ne hikmetse bu rutbeyı duzenleyen herkes kendısıne aıt oldugunu soyluyor bu rutbeler yabancı bır sıte psd paylasımıdır ben bu rutbelerı bır sıte ıcın duzenledım ve NV ranks dıye gecmektedır ama ben bu rütbeleri MV ranks diye duzenlemıstım bu da bu rutbelerın Psd kalıbının resmı .
Psd paylasımlarımda boyle durum basıma cok gelıyor ısteklere cevap veremem dıye psd paylasımı yapıyorum ındıren kısı kendı duzenlesın ya da ps bılen bırıne duzenletsın ama sonra benm yaptıgım tasarımı vatandas kendı adına yayınlıyor ,tamam kendın duzenle kullan ona bısey demıyorum zaten onun ıcın psd paylasımları yapılır ama baskasını yaptıgı ıse konmanın da anlamı yok .
Cok onemlı bır webmaster sıtesının yonetıcı benım yaptıgım tasarımı paylasıp bır de mıllete hava atıyordu kendımı gelıstırdım dıye :)
snap2dd.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış anlaşılmasın bu rütbelerin tasarımcısı ben değilim yabancı birisi sahibi bende bir site için düzenlemiştim .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar, nedir bu dertleriniz? Ne alıp veremediğiniz var? Her gün mutlaka kavga edip birbirinizi yiyorsunuz. Bu mu sizin örnek davranışınız? Bu mu sizin insanlığınız? Nereye kadar bu böyle? Hiç akıllanmayacak mısınız? Yok o benim yok şu benim falan filan burada debeleniyorsunuz. Böyle mi çözüm bulacaksınız? Böyle mi birbirinize yardım edeceksiniz? Seninse kardeşim ekle kendi Telif Hakkı'nı olsun bitsin. Ne diye uzatıyorsunuz?

Burası dövüş salonu veya meclis değil. Biraz kendinize gelin. Burası destek sitesi. Burada belirli kurallar var. Eğer kavga edecekseniz buraya taşımayın, başka yerde kavga edin. Burası babanızın yeri de değil. Biraz adam olun. Birbirinize saygılı olun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit ! + Çöp
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping