https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Felix Theme
(31-05-2013 Saat: 21:30)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hoş bir tema demo varmı acaba?

Baya değişiklik yaptık, görsel bakımdan bitsin en son :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thead aynı header ful ondan geçirmişsiniz ?? Daha sayayım

Postbit alıntı
Kullanıcı panelini zaten siz yapmadınız ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:33)Camoka Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Thead aynı header ful ondan geçirmişsiniz ?? Daha sayayım

Postbit alıntı

Galiba eskiden banlanıp, hala bu forma bir kini olan kişilerdensizin.

Herneyse, header'i biz yapadık diyoruz anlamıyor musun? illa ağır mı konuşayım? tatlı dil yetmiyor mu? Şükrü abi ekledi header'i, ayrıca görseli değiştirdik. Postbit kalacak gibi görünüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:38)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2013 Saat: 21:33)Camoka Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Thead aynı header ful ondan geçirmişsiniz ?? Daha sayayım

Postbit alıntı

Herneyse, header'i biz yapadık diyoruz anlamıyor musun? illa ağır mı konuşayım? tatlı dil yetmiyor mu? Şükrü abi ekledi header'i, ayrıca görseli değiştirdik. Postbit kalacak gibi görünüyor.
Hayır temanıza lafım yok güzel ama bilmemezlikten görmeniz kötü yani görselleri bir yerden almışsınız veya kodlar bilmiyorum felan diyorsunuz başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
diyelimki çoğunu o temadan aldık. sadece birşey ekledik diyelim. sonuçta foruma katkısı olucak bu temanın çoğu kişi sevdi şimdiden. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 21:44)Camoka Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2013 Saat: 21:38)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Postbit alıntı

Hayır temanıza lafım yok güzel ama bilmemezlikten görmeniz kötü yani görselleri bir yerden almışsınız veya kodlar bilmiyorum felan diyorsunuz başarılar.

Ben veya biz görmezlikten gelmedik, başka bir soruda verdik bu cevabı. Yorumları iyi okusaydınız farkedersiniz, dediğim gibi görselliği tamamen değştirdik.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar,

Şimdi ekibinizin genelinedir ettiğim hitaplar.Bu premium yani ücretli satılan bir temadır.Kaldı ki bir temanın size ait olabilmesi yani tüm haklarının tamamen sizde olabilmesi için default üzerinden editlemelisiniz.Bariz premium tema üzerinden edit.Yani hem premium bir temayı paylaşmış hemde editleme bir tasarımı Felix ekibi adı altında çıkarıcaksınız.Bu temayı ne kadar değiştirirsen değiştir sonuç olarak bunun taslağı yapan kişiye aittir.Bunun kurallarını geçiyorum, herşeyden önce saygısızlıktır.İnsanlar edit üzerinden ücretli sattıkları tema, ücretsiz gitsin diye uğraşmıyorlar sonuçta.Bu temadaki bir çok şey aynı.Bir kaç şey değiştirmek ile gerçek anlamda yeni bir tema çıkardığınızı söyleyemeyiz.Bunu gözden geçirin.Bu paylaşım w@rez olarak geçicektir.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 22:23)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Şimdi ekibinizin genelinedir ettiğim hitaplar.Bu premium yani ücretli satılan bir temadır.Kaldı ki bir temanın size ait olabilmesi yani tüm haklarının tamamen sizde olabilmesi için default üzerinden editlemelisiniz.Bariz premium tema üzerinden edit.Yani hem premium bir temayı paylaşmış hemde editleme bir tasarımı Felix ekibi adı altında çıkarıcaksınız.Bu temayı ne kadar değiştirirsen değiştir sonuç olarak bunun taslağı yapan kişiye aittir.Bunun kurallarını geçiyorum, herşeyden önce saygısızlıktır.İnsanlar edit üzerinden ücretli sattıkları tema, ücretsiz gitsin diye uğraşmıyorlar sonuçta.Bu temadaki bir çok şey aynı.Bir kaç şey değiştirmek ile gerçek anlamda yeni bir tema çıkardığınızı söyleyemeyiz.Bunu gözden geçirin.Bu paylaşım w@rez olarak geçicektir.

Apdullah abi, ben bu grubu kurduğumda zaten tema default'du yani o temanın Global.css'sini alıp, Header'ini alıp yapıştıran ben değilim, en başında Şükrü abimin kendi yaptığını düşünmüştüm, MyBB'de böyle bir tema olduğunu bilmiyordum bile, bu konuda öğrendim. Ben özür diliyorum, gerçekten bir bilgim yoktu. Yani temaya default olarak başladık, sonra bir baktım tema aynen bu haldeydi, gerçekten bir bilgim yok. Tekrardan özürümü diliyorum, yeni "kendi" temamızı en kısa zamanda çıkaracağız, bu temanın header'ini ilk gördüğümde gerçekten çok sevinmiştim, zaten isterseniz, onuR abimle konuşmalarımızıda atabilirim, hiçbir bilgimiz yok. Size de mahcup oldum, tekrardan özür diliyorum :(.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ooo çok güzel bişey olacagı kesin teşekkür ederim inşallah devam edersinizde şu altta yazan şu tarihte falan yazısını kaldırsanız iyi olur bence :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 23:49)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Apdullah abi, ben bu grubu kurduğumda zaten tema default'du yani o temanın Global.css'sini alıp, Header'ini alıp yapıştıran ben değilim, en başında Şükrü abimin kendi yaptığını düşünmüştüm, MyBB'de böyle bir tema olduğunu bilmiyordum bile, bu konuda öğrendim. Ben özür diliyorum, gerçekten bir bilgim yoktu. Yani temaya default olarak başladık, sonra bir baktım tema aynen bu haldeydi, gerçekten bir bilgim yok. Tekrardan özürümü diliyorum, yeni "kendi" temamızı en kısa zamanda çıkaracağız, bu temanın header'ini ilk gördüğümde gerçekten çok sevinmiştim, zaten isterseniz, onuR abimle konuşmalarımızıda atabilirim, hiçbir bilgimiz yok. Size de mahcup oldum, tekrardan özür diliyorum :(.

Eğer bir işe yada ekibe liderlik ediyorsan yapılan işlere ve sorumluluklara hakim olman gerekir.Ekip üyelerini denetlemek ile yükümlüsün.Neyse sonucu tatlıya bağladığımıza sevindim.Kolay gelsin sana ve tüm ekibine.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-06-2013 Saat: 21:02)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2013 Saat: 23:49)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eğer bir işe yada ekibe liderlik ediyorsan yapılan işlere ve sorumluluklara hakim olman gerekir.Ekip üyelerini denetlemek ile yükümlüsün.Neyse sonucu tatlıya bağladığımıza sevindim.Kolay gelsin sana ve tüm ekibine.

Teşekkürler, böyle bir tema olduğunu bilmediğim için uyaramadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu temayı Envira Phani adında biri yapmıştır.Bu edit yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öhöm.

Temanızın bazı kodları MFStudio temasından alınmıştır.

Kodları kullanırken izin aldınızmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping