Anket Başlığı: Sizce ben nasıl bir yetkiliyim
Süpersin :D
11.32%
6 11.32%
İyisin :)
13.21%
7 13.21%
Orta şekerli :S
7.55%
4 7.55%
Kötü :/
1.89%
1 1.89%
Berbat :(((
1.89%
1 1.89%
Şımarık ama yinede iyi :D
30.19%
16 30.19%
Biraz bundan biraz şundan :(
9.43%
5 9.43%
Bence Müthişsin :D :D :D
24.53%
13 24.53%
Katılımcı sayısı: 53 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce ben nasıl bir yetkiliyim ?
Arkadaşlar anket çalışmıyor o yüzden mesaj atarsanız daha iyi olur :) şıklar anketteki gibidir :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İyi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
fikrimce bölüm şefliğinin sana verilmesi iyi oldu..bence bu yetki sana uyuyor:)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Böyle bir konu açmışsan her türlü eleştiriye açıksındır demektir.

Bence yetkili olmaya layık olmayan bir yetkilisin
PGM
Teşekkür verenler:
berbat mı desem :D şaka iyisin ama postcu sun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-10-2011 Saat: 05:45)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir konu açmışsan her türlü eleştiriye açıksındır demektir.

tabikide açığım
ama nedenini sorabilir miyim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yararlı mesaj yazmıyosunuz. MyBB bilginizinde yeterli olmadığını düşünüyorum. Sadece mesaj sayınız yüksek diye bölüm şefi olmuşsunuz sanırım
PGM
Teşekkür verenler:
Pek Bir Yararlı İşini Göremedik Açıkca Söylemek Gerekirse.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
aloneboos senin dediğin gibi olsa herkes bölüm sorumlusu hatta ben genel şef olurdu ben yardımım olmadığı için olmadım bolüm sorumluğa yardım etmişki gitmiş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bencede Aloneboss haklı o kadar fazla bişey göremedim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2011 Saat: 00:44)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yararlı mesaj yazmıyosunuz. MyBB bilginizinde yeterli olmadığını düşünüyorum. Sadece mesaj sayınız yüksek diye bölüm şefi olmuşsunuz sanırım

1-) Mybb konusunda haklısınız fazla bir şey bilmiyorum
2-) Mesaj konusuna gelince aslında üyeleri çoğu kez yönlendirdim ben. Ö.Mler attılar mesaj attılar vb. Bunlarda yardım etmeye çalıştım. Forum kurallarını gerektiğinde anlattım.
3-) Mesaj sayısı ile alakalı olsaydı bence Kilays da genel şef olurdu
ama yinede yorumlarınız için teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
saolasın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-10-2011 Saat: 13:21)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-10-2011 Saat: 05:45)AloneBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir konu açmışsan her türlü eleştiriye açıksındır demektir.

Bu Konuda sayın genel şefime katılıyorum yorumum aynı.

sanada yukardaki cevabımı tekrar okumanı öneriyorum :) yinede yorumunuz için teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman Kardeşim Benim Bende Sürekli Millete Diyeyim Bekleyin Kuralları Okuyun Vs. Bende İyi Bir Yetkiliyim Diyeyim ? Olur Mu ? Öyle Şey Olmaz Hiç Bir Faydalı Konun Yokken Ben Nasıl Bir Yetkiliyim Diye Konu Açman Mantıksız...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-10-2011 Saat: 02:24)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ozaman Kardeşim Benim Bende Sürekli Millete Diyeyim Bekleyin Kuralları Okuyun Vs. Bende İyi Bir Yetkiliyim Diyeyim ? Olur Mu ? Öyle Şey Olmaz Hiç Bir Faydalı Konun Yokken Ben Nasıl Bir Yetkiliyim Diye Konu Açman Mantıksız...

Sende haklısın. Ama bu Grafiker-Genel Şef-Tema uploader

olarak benziyor muyum? bölüm şefini tek bir amaç için istemiştim oda bu mybb konularını en az gerektiren bir rütbeydi. (Ayrıca bir bölüm seçebiliyordun ve ben başvurumu okursan MyBB bilgisi gerektirmeyen bölümü seçmiştim). Bölüm şefleri biliyorsunuz çok azdı (1 taneydi). Bende bu foruma bir tane daha lazım diye başvuru yapmıştım.

Niyetim - Amacım: Yönlendirme ve forumda yetkili birisi olmadığında (bazı yetkililer uzun zamandır girmiyor) benim görevim forumu düzenli, derli toplu tutmaktır :).

Yararlı konu bakımından gelince evet haklısın fazla yararlı konum yok. Toplasam bir 10-20 belki oda. Ama en azından 10tl.net e sizin kadar katkım var buraya yararlı konu açmamış olsam bile. Bütün arkadaşlarımı çağırmaa çalışıyorum. gece gündüz başkalarının forumlarını düzenliyorum. Ekrana bakmaktan yoruldum. Yani 10tl.net e yarar sağlamak için SADECE buraya mı konu açmak yarar sağlamak mı gerekiyor? Tabikide hayır. Bir sürü sitenin ziyaretçi üye sayısını arttırdım. 40-50 (10tl.net) forumlarını bir üst sıraya geçmelerini sağladım. Açıkçası her ne kadar emeğim varsa sizin kadar vardır.

Neyse yorumlar için teşekkürler. Ben sadece fikirlerinizi sormak istemiştim ve öğrendimde. Kimseye kızmıyorum herkesin düşünce özgürlüğü var ve herkes düzgünce eleştirisini yaptı. Herkese teşekkür ediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sende haklısın.

bu alıntı kelimeye dikkatli bakar mısınız? arkadaş sordu bende cevapladım.

ayrıca evet adam gibi de teşekkür ettim:

Neyse yorumlar için teşekkürler. Ben sadece fikirlerinizi sormak istemiştim ve öğrendimde. Kimseye kızmıyorum herkesin düşünce özgürlüğü var ve herkes düzgünce eleştirisini yaptı. Herkese teşekkür ediyorum.

bu alıntı kelimeyede baktınız mı? Bazen bir şeye tümden bakmak yerine parça parça bakarsanız o zaman ne denilmek istediğini anlarsınız :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping